Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
Hajléktalanok Érdekvédelmi Konföderációja (HAJLÉK) elnevezéssel a fedél nélkül élőket segítő országos hatáskörű társadalmi szervezet alakult Egerben. Bihari Miklós, az érdekvédelmi szervezet kezdeményezője elmondta: elsődleges feladatuk az információk összegyűjtése és továbbadása a fedél nélkül élő embereknek.
A fedél nélkül élőket segíti majd az Egerben megalakult Hajléktalanok Érdekvédelmi Konföderációja nevű országos hatáskörű társadalmi szervezet. A hajléktalanok az összefogás révén rákényszeríthetik a politikát, hogy végre érdemben foglalkozzék gondjaik megoldásával - jelentette ki Bihari Miklós, az érdekvédelmi szervezet kezdeményezője. Az 57 éves, eredetileg híradástechnikus hajléktalan férfi elmondta: elsődleges feladatuk az információk összegyűjtése és továbbadása a fedél nélkül élő embereknek. Õk többnyire azt sem tudják, hogy honnan várhatnak, kaphatnak segítséget, tanácsot - mondta. Közölte: az egri civil ház befogadta a szervezetet, így nincs akadálya a címmel, telefonszámmal és e-mail címmel rendelkező egyesület bejegyzésének.