Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A teljes mértékeben újjáfejlesztett weboldal az EU Ifjúsági Stratégiájához kapcsolódóan közöl fiatalokat érintő információkat és lehetőségeket. Részét képezik színes cikkek, hírek, események európai szinten és a Fiatalok Lendületben Program 33 programországábára vonatkozóan, angolul és a nemzeti nyelveken is.

Ez az Európai Ifjúsági Portált megújító project első lépése, amelyet számos, a honlap interaktivitását növelő fejlesztés követ, többek között az önkéntességhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. A látogatókat bíztatják atrra, hogy az online közvéleménykutatáson keresztül tegyék meg javaslataikat a honlap további fejlesztését illetően.

Az Európai Ifjúsági Portált az Európai Bizottság az Eurodesk Brussels Link-kel és az országos Eurodesk központok európai hálózatával szoros együttműködésben újította meg. Ez a felület lép a régi Európai Ifjúsági Portál helyébe, amelyet 2004-ben hoztak létre. És amely alapvetően egy közvetítő csatorna volt a fiatalokat érintő honlapok irányába.

További információ:
AZ EU Ifjúsági Stratégiája

AZ EU Ifjúsági Stratégiája 2010-ben lépett életbe. Az Európai Ifjúsági Portál az egyik alapvető eszköz a stratégia céljainak közvetítésére. További információk az Európai Ifjúsági Stratégiáról: http://ec.europa.eu/youth/policy/eu-youth-strategy_en.htm

forrás: eurodesk.hu