A Visegrádi Alap pályázatai

FEB
01

Határidő: 2020. február 01.

A Nemzetközi Visegrádi Alap meghirdette 2020 első felhívásait a kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira.

A Nemzetközi Visegrádi Alap meghirdette 2020 első felhívásait a kis- és nagyösszegű, Visegrád+, valamint stratégiai támogatásaira

A projekteknek a Visegrádi Pályázat legalább egy célkitűzésének kell megfelelniük. A program célkitűzései a következők: kultúra és közös identitás; oktatás és kapacitásbővítés; innováció, kutatás-fejlesztés, vállalkozói tevékenység; a demokratikus értékek és a média; közpolitika és intézményi partnerségek; regionális fejlesztés, környezetvédelem és idegenforgalom; társadalmi fejlődés.


A következő kategóriákban lehet pályázni:

- Visegrádi Pályázat (kis- és nagyösszegű támogatásokra): legfeljebb 18 hónap alatt megvalósuló együttműködések legalább három V4-országban működő szervezetek között.

- Visegrád+ program: 18 hónapnál rövidebb projektek a Visegrádi Négyek országai, valamint a Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országai közötti együttműködések keretében.

- Stratégiai program: legalább 12, de legfeljebb 36 hónapig tartó projektek, amelyek mind a négy visegrádi országban működő szervezetek együttműködésében valósulnak meg. A program prioritásai: visszatérés a gyökerekhez; a kis dolgok számítanak; 30 évvel a Vasfüggöny leomlása után – a civil társadalom számít.

Pályázati határidő: 2020. február 1.

Bővebb információ:


Nemzetközi Visegrádi Alap;
I: https://www.visegradfund.org/news/opencall/?fbclid=IwAR3qf7n_XgYXBbH4u7UA68z5CgmlGrZ77oWtl0d2Aab3s59vaI8WRNeFd28

forrás: kreativeuropa.hu


Címkék
pályázatírás