Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A DELFIN Díj olyan vállalkozások és szervezetek elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A pályázat célja
A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni.

Pályázati követelmények
A DELFIN Díj 2017-re csak Magyarországon bejegyzett és tevékenykedő vállalatok és szervezetek pályázhatnak. A pályázat keretében csak olyan működő projektet, programot fogadunk el, amely már megvalósult (koncepciók és tervek nem képezhetik a pályaművek anyagát).

A pályázat kötelező tartalmi elemei:

 • A pályázati adatlap I. kitöltése
 • A pályázati adatlap II. kitöltése, az alábbiak szerint:
  • A szervezet tevékenységét bemutató szöveges rész. (max. 300 szó)
  • A szervezet fenntarthatósági szempontú általános bemutatása a társadalmi – gazdasági – környezetvédelmi hármas pillér mentén. Ebben a részben kerüljenek bemutatásra a pályázó vállalatra vonatkozó adatok. (egyenként max. 150 szó)
  • A szervezet kiemelkedő tevékenységének részletes bemutatása az alábbi témák egyike alapján (max. 1500 szó):
   • 1. kategória Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében (társadalmi és környezeti hatások pozitív irányú megváltoztatása)
   • 2. kategória Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése vállalaton belül és kívül
   • 3. kategória Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés
   • 4. kategória Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

A pályázatokat az egyes részekhez megadott terjedelemben, magyar nyelven kérjük elkészíteni.

A pályázat benyújtása:
A pályázatot elektronikusan formában kell elkészíteni és benyújtani a következő e-mail-címen: fenntarthatosag@telekom.hu
Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni „DELFIN 2017”
A pályázat benyújtásával a pályázó igazolja, hogy azt a pályázati feltételek ismeretében, annak megfelelően készítette el, hozzájárul annak közzétételéhez; valamint kijelenti, hogy az abban szereplő adatok a valóságnak megfelelnek.
Korábbi kiírásokban már nyertes pályázat nem indulhat a mostani kiírásban.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 30.

forrás, bővebben: telekom.hu