Pályázatok
Pályázat
Globono pályázat civil szervezeteknek


1655

Határidő: 2017. agusztus 25.

A sikeres két pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget.

A Globono Alapítványról

A Globono missziója az, hogy lehetőséget adjon egyetemi hallgatóknak, hogy magukat fejlesztve, pro bono tanácsadással növeljék a civil szervezetek társadalmi hatását. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő diákból, valamint egy üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. 2016 őszén két, 2017 tavaszán három projektünk zárult le sikeresen.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:

  • A pályázati adatlap kitöltése és határidő előtti elküldése
  • A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
  • Együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
  • A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
  • Részvétel a projektindító és prezentációs záró alkalmon.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton minden olyan fővárosban működő civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nem tudunk projektet indítani ahol a cél a szervezet számára forrásteremtés.

A pályázatok elbírálása

A beérkezett pályázatokat a Globono augusztus 27-ig elbírálja, ezek közül öt pályázatot választ ki, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázza a projektek kereteit augusztus 30-31 között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló két projektet ezek közül választja ki, erről legkésőbb szeptember 3-ig értesíti a sikeresen pályázó szervezeteket.

Az online pályázati űrlapot 2017. augusztus 25-ig kell kitölteni. A felmerülő kérdéseket az yris.deguenon@gmail.com címre várjuk.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék