CivilTech
Pályázatok
Pályázat
Kéz a kézben program


1043

Határidő: 2019. január 31.

A Kéz a kézben program célja, hogy olyan pályázatok megvalósulását támogassa, melyek a hátrányos helyzetű fiatalok nevelését és oktatását célozzák, vagy az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához járulnak hozzá.

A Jabil Circuit Magyarország (Jabil) pályázatot hirdet magyarországi civil szervezetek számára – a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével - az alábbi feltételekkel:

A Jabil székhelyének (3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1.) 50 km-es vonzáskörzetében (GPS útvonaltervező alapú meghatározás) megvalósítandó, a Jabil munkatársait, mint önkénteseket bevonó programok támogatása a következő témakörökben:

  • a hátrányos helyzetű gyerekek/fiatalok életfeltételeit javító nevelési és oktatási programok,
  • egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok. 
Kik pályázhatnak:

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek bejegyzett székhelye Magyarországon van és megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek. Az egyházi intézmények és politikai pártok nem tekinthetők civil szervezetnek.
 
A pályázat benyújtásának menete:

Pályázatot 2019. január 31-ig (12:00) a https://www.jabil.com/forms/kezakezben.html weboldalon található adatlapot kitöltve és a tis_jabil_info@jabil.com címre beküldve lehet benyújtani.
A pályázati adatlaphoz kérjük, csatolják az alábbi dokumentumot:
• a szervezet utolsó elfogadott éves jelentése, mérlege és eredménykimutatása.Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Címkék