Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

NonProfitok Flow-ban - Pályázati Felhívás

DEC
20

Határidő: 2018. december 20.

Mi, a Flow Alapítvány „NonProfitok Flow-ban” címmel pályázatot hirdetünk nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára fejlesztési szolgáltatásaink igénybe vételére.

Tapasztalatunk szerint sok nonprofit, illetve civil szervezet akar eredményesen, hatékonyan, professzionálisan működni, ennek érdekében figyelmet fordít saját problémáinak azonosítására és megoldására, az elakadások feloldására, változási folyamatának eredményes vezetésére. Azt is látjuk, hogy a nonprofit szervezetek nagy részének nincsen elegendő saját forrása komplex fejlesztési, vagy változásmenedzsment folyamat finanszírozására.

A pályázat keretében olyan szervezetek (csoportok, közösségek) számára kínálunk fejlesztést, amelyek tevékenységükkel szélesebb társadalmi hatást fejtenek ki, és ennek érdekében akarnak saját magukon dolgozni.

Fejlesztési szolgáltatások a pályázat keretében

  • stratégia- és jövőképalkotó műhely
  • vezetőképzés – tréning, tréningsorozat, vezetői coaching
  • együttműködés-fejlesztő, csapatépítő tréning
  • készségfejlesztő tréningek (kommunikáció, konfliktuskezelés, tárgyalástechnika, prezentáció, változáskezelés, projektmenedzsment, stb.)
  • személyes fejlesztés, tanácsadás, egyéni- és csoport-coaching
  • szervezeti felépítés kialakítása / átalakítása
  • belső folyamatok kialakítása és/vagy fejlesztése
  • komplex fejlesztési folyamat

A fejlesztési alkalmakat/folyamatot a pályázó igényei/szükségletei és vállalása alapján vele közösen alakítjuk. Fontos, hogy mind a szervezet vezetői, mind a munkatársak elkötelezettek legyenek a fejlesztés iránt, valamint, hogy a szervezet biztosítsa a szükséges saját erőforrásokat és vállalja a kért önerőt.

A pályázat nyertesei 2019. február 1. és 2020. január 31. között vehetik igénybe a fejlesztési szolgáltatást.

A támogatás formája és mértéke

A pályázat keretében a fejlesztő szakemberek munkáját (munkaidejét, szakértelmét, tapasztalatát) és a programokhoz szükséges eszközöket biztosítjuk. A nyertes pályázók anyagi támogatásban nem részesülnek.

Egy pályázó 1-10 tanácsadói napra pályázhat. (A tanácsadói nap egy tanácsadó egy munkanapját jelenti. Amennyiben két tanácsadó dolgozik a szervezettel egy adott napon, az két tanácsadói napnak számít.)

Az elvárt önerő mértéke 25 000 Ft/tanácsadói nap. A pályázóktól önerő vállalását kérjük, mert tapasztalatunk szerint a saját teherbíráshoz illeszkedő önerő elősegíti a szervezet „tudatos megrendelőként” való működését, erősíti a saját fejlődéséért, változásáért való felelősségvállalást. (Indokolt esetben az önerő mértéke csökkenthető.)

A megvalósuláshoz szükséges egyéb feltételeket a fejlesztésben részt vevő szervezet biztosítja – pl: helyszín/terem, szállás, ellátás, a résztvevők ideje, jelenléte, a tanácsadók szállása, ellátása, útiköltsége. 

A támogatottak köre

Olyan civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, és egyéb nem forprofit szervezetek, csoportok, közösségek pályázatát várjuk, amelyek a 3-20 éves korosztály oktatása-nevelése területén tevékenykednek Magyarországon. 

Politikai pártok, politika közeli mozgalmak és szervezetek pályázatát nem támogatjuk.

Jelentkezés

Pályázni az adatlap kitöltésével és egy élményt nyújtó, kreatív bemutatkozással lehet itt:

ADATLAP

A kreatív bemutatkozás módja: egy videó, ppt, prezi, vagy bármilyen egyéb kreatív anyag beküldése a hello@flowalapitvany.hu e-mail címre. 

A pályázatok beérkezésének határideje: 2018. december 20. 12.00 óra

A Pályázók bővebb tájékoztatást a hello@flowalapitvany.hu e-mailcímen kérhetnek.


Címkék
pályázat, pályázatírás, szervezet fejlesztése