Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Pályázat civil szervezetek fejlesztésére - "NonProfitok Flow-ban"

SZE
28

Határidő: 2017. szeptember 28.

A Flow Alapítvány „NonProfitok Flow-ban” elnevezésű pályázatot hirdet nonprofit szervezetek számára, fejlesztési szolgáltatások igénybe vételére. Célunk támogatni, változásaikban segíteni azon szervezeteket, melyek tevékenységükkel nagy társadalmi hatást fejtenek ki.

Pályázat civil szervezetek fejlesztésére

A Flow Alapítvány „NonProfitok Flow-ban” elnevezésű pályázatot hirdet nonprofit szervezetek számára, fejlesztési szolgáltatások igénybe vételére. Célunk támogatni, változásaikban segíteni azon szervezeteket, melyek tevékenységükkel nagy társadalmi hatást fejtenek ki.

Tapasztalatunk szerint sok civil szervezetnél van igény működésük rendbetételére, problémáik kibontására és azok közös megoldására, emberi és szakmai elakadások feloldására. A szervezetek nagy részének nincsen saját forrása komplex fejlesztő folyamat finanszírozására.

A fejlesztés keretében megvalósuló lehetséges programok:

  • stratégia és jövőképalkotó műhely
  • vezető képző tréning
  • együttműködés-fejlesztő, csapatépítő tréning
  • készségfejlesztő tréningek (kommunikáció, konfliktuskezelés, tárgyalástechnika, prezentáció, változáskezelés, projekt management)
  • egyéni tanácsadás, coaching
  • szervezet felépítés kialakítása / átalakítása
  • belső folyamatok, kialakítása és/vagy fejlesztése

 A fenti szolgáltatásokat az igények szerint szabjuk testre. Szükséges a fejlesztés iránti elkötelezettség mind a szervezet vezetői, mind pedig munkatársai részéről, valamint a fejlesztésre fordítható belső erőforrások - elsősorban emberi erőforrás – biztosítása. Ezen pályázat nyertesei 2017. október és 2018. december között vehetik igénybe a fejlesztési alkalmakat.

Támogatás formája és mértéke

A pályázat keretében a fejlesztő szakemberek munkaidejét, szakértelmét, és a programokhoz szükséges alap eszközöket biztosítjuk. A nyertes pályázók anyagi támogatásban nem részesülnek.

Az egy pályázó által elnyerhető szolgáltatás nagysága: 1-10 tanácsadói nap

Az elvárt önerő mértéke: 25 000 Ft / nap. Az önerővel célunk, hogy az érezhető anyagi erőfeszítés elősegítse a szervezetek „tudatos megrendelőként” való működését, amely megerősíti a változásokért való felelősségvállalást. Méltányossági alapon az önerő mértéke csökkenthető.

A program megvalósulásához szükséges egyéb feltételeket a fejlesztésben résztvevő szervezet köteles biztosítani – pl: terem, ellátás, munkatársak munkaideje.

Lehetséges támogatottak köre

Célunk minél szélesebb társadalmi kört támogatni, ezért az Ország egész területéről várjuk a jelentkezéseket. Támogatandó szervezetek: civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, és egyéb nem forprofit szervezetek.

Politikai pártok, politika közeli mozgalmak és szervezetek pályázatát nem támogatjuk.

Jelentkezés

www.flowalapitvany.hu

  1. szeptember 28. 12.00-ig

Csatolmány: F.A. _ pályázati kiírás _ pdf.pdf
Címkék
pályázat, pályázatírás, szervezet fejlesztése