Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Közösségfejlesztő civil és egyházi programok - Szociális városrehabilitáció Ferencvárosban, József Attila Terv I. ütem

NOV
10

Határidő: 2014. november 10.

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata (mint Közvetítő Szervezet) pályázatot hirdet a „Szociális városrehabilitáció Ferencvárosban, József Attila Terv I. ütem” városrehabilitációs projekt (KMOP-5.1.1/B- 12-k-2012-0003) keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására

A pályázat célja

A városrehabilitációs célú József Attila Terv (JAT) területén élő célcsoport, illetve a helyi közösség bevonásával a helyi társadalom kohézióját erősítő kulturális rendezvények, sportesemények, közösségi programok stb. megvalósításának elősegítése. A program szolgáltatásainak igénybevevőinek elsődleges célcsoportját a JAT területén élő, az infrastrukturális beruházások által közvetlenül érintett személyek, a másodlagos célcsoportot pedig a JAT területének közvetlen környezetében - legfeljebb Középső-Ferencvárosban - élők, tanulók, illetve a megvalósító intézmények (pl. iskolák) fejlesztésben érintett, de nem a területen élő tanulói, munkatársai alkotják.

forrás, bővebben: ferencvaros.hu


Címkék
Egyéb, területfejlesztés, pályázatírás