Címke: kultúra
2015. november 24.
Megjelent a Horizon 2020 program keretében meghirdetett pályázat Európa megértése – az európai közterületek és kulturális terek népszerűsítése címmel.
2012. augusztus 16.
Pályázatot hirdet Hagyományőrző rendezvények támogatása címmel a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület.
2015. június 25.
Kulturális érdekképviseleti projektek támogatására hirdet pályázatot az EU támogatásával megvalósuló Mediterrán kultúra program Dráma, sokszínűség és fejlődés projektje.
2019. március 29.
Pályázatokat hirdet az NKA Örökségvédelem Kollégiuma kulturális örökségvédelmi célok megvalósításának támogatására.
2014. november 21.
Nemzetközi előadó-művészeti partnerségek támogatására hirdet pályázatot Change of Scene címmel a Robert Bosch Alapítvány.
2010. december 03.
2019. április 17.
Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma pályázatot hirdet közgyűjteményi tevékenységek megvalósításának támogatására.
2015. június 19.
A Mediawave Alapítvány pályázatot hirdet közösségi programok megvalósítására.
2019. január 08.
A Nemzetközi Visegrádi Alap közzétette a kis- és nagyösszegű, a Visegrád+, valamint a stratégiai támogatásaira kiírt 2019-es első pályázatait.
2014. szeptember 26.
A Csak Tiszta Forrásból Egyesület pályázatot hirdet élőzenei produkciók támogatására Via-Dal címmel.
2017. április 12.
A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2017 fesztiválon a Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre.
2018. április 20.
A Csoóri Sándor Alap alapvető célja a hazai magyar és nemzetiségi, valamint a határon túli magyar néptánc-, népzenei együttesek és népdalkörök, tárgyalkotó népművészeti alkotóközösségek tudásátadásának elősegítése, szakmai munkájának fejlesztése, a közösségek megerősítése.
2015. január 22.
A Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttléten minden évben nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi, társművészeti programokra is. Idén, e pályázat keretében keressük a bemutatni érdemes projekteket; csoportokat, egyéneket, akik a mostani speciális témánkra reflektálva hoznak új színt rendezvényünk programjai közé.
2012. december 05.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Támogatáskezelő) a „Nemzetiségi és össznemzetiségi kulturális kezdeményezések támogatására” közzéteszi az alábbi pályázatot. Kategória kódja: NEMZ-KUL-13

Címkék