Állás
Állás
Rendezvényszervező gyakornok (fizetés nélküli)
2012. december 11.


5244

Állás típusa: Gyakornok
Jelentkezési határidő: 2013. január 05.
Kapcsolattartó e-mail: monika.nemeth@bankwatch.org

Részmunkaidős (heti 10-12 óra) rendezvényszervező gyakornok állásra várja a jelentkezéseket a Magyar Természetvédők Szövetsége.

A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) hazánk egyik legnagyobb környezet- és természetvédelemmel foglalkozó civil szervezete. A Szövetség 1989 óta tevékenykedik a környezet- és természetvédelem területén, jelenleg több mint 110 magyarországi civil szervezet a tagja. A Szövetség budapesti irodájában jelenleg 10 munkatárs dolgozik. A Szövetség több nemzetközi szervezettel működik szorosan együtt, így a Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózattal és a Föld Barátaival..

A Közép és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat célja, hogy megelőzze a nemzetközi pénzügyi támogatások környezetileg és szociálisan káros hatásait, valamint támogassa az alternatív megoldásokat és a társadalmi részvétel erősítését.
A Szövetségről és a Bankfigyelő Hálózatról bővebb információ érhető el a www.mtvsz.hu és a www.bankwatch.org honlapon.

A rendezvényszervező gyakornok 2013 első felében rendezésre kerülő 3 hazai és nemzetközi rendezvény szervezésében segítené a Fejlesztéspolitika munkacsoport munkáját.

Feladatok:

 • Meghívók kiküldése
 • Jelentkezők regisztrálása
 • Résztvevőkkel való kapcsolattartás
 • Catering, logisztika megszervezése
 • Rendezvényeken való aktív részvétel
 • Egyéb adminisztratív feladatok ellátása (pl.: projekt beszámolók és elszámolások készítése, számlák belső rendszerünkbe való felvezetése)

Elvárások:

 • Kiváló kommunikációs, kapcsolatteremtő és szervező készség
 • Tárgyalóképes angol nyelvtudás
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret
 • Talpraesett, magabiztos, precíz és jó problémamegoldó személyiség
 • Érdeklődés a civil és környezetvédelmi témák iránt
 • Rendezvényszervezésben való jártasság előny, de olyan emberek jelentkezését is várjuk, akik rendezvényszervezésben szeretnének gyakorlatra szert tenni

Munkavégzés helye: Budapest, IX. kerület

Kezdés időpontja: 2013. január 7.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik minimum 3 hónapos gyakornoki időt tudnak vállalni. A pályázónak részmunkaidős (heti 10-12 órás) feladatkört biztosítunk, amelyet rugalmasan kezelünk, és a tanulmányaihoz igazítunk. A rendezvényszervező gyakornoki állás nem fizetett pozíció.
A sikeres pályázónak közhasznú célokért való munkálkodást, hasznos tapasztalatokat, nemzetközi kapcsolatokat, jó hangulatú csapatmunkát és a tanulmányok során elszámolható szakmai gyakorlatot kínálunk.

Önéletrajzát és motivációs levelét a monika.nemeth@bankwatch.org email címre várjuk „Rendezvényszervező gyakornok” megjelöléssel a tárgyban. E-mailben és telefonon keressük meg azokat, akiket az angol és magyar nyelvű interjúra hívunk be.

Jelentkezési határidő: 2013. január 5.
Hír
Idén minden eddiginél korábban kezdődtek el a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatainak előkészítő munkálatai. Ennek eredményeként a kiírás is minden eddiginél korábbra ...
Hír
Az eddigi ötről tíz százalékra emelkedik a civil szervezetek adományok után igényelhető normatív támogatása, amelyre hétfőtől lehet pályázni.
Hír
Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete közleményt írt azok után, hogy a 2020-as tanévtől megszüntetné a kormányzat a magántanulói státuszt. Helyette egyéni munkarendet veze ...
Hír
Jövőre közel kétmilliárd forinttal több pénz jut majd a civil szervezeteknek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain keresztül – hangzott el ma délelőtt azon a tájékoztatón, ...
Hír
Csaknem ezer helyi közösség jött létre, valamint számos módszertan valósult meg az aktív közösségi szerepvállalást célzó Cselekvő közösségek projekt keretében az elmúlt három ...
Címkék