Microsoft Civil Tech Solutions 2.: Teams

A Microsoft Magyarország támogatásával indult webinar sorozaton a civil szervezetek munkáját támogató tech megoldásokat mutatunk be, ezúttal a Microsot Teams lehetőségeit és megoldásait.

még
3
nap
2020. 10. 27.

III. Civil Véradás

A koronavírus-járvány második hullámának megérkeztével ismét igen fontossá vált a vérellátás folyamatosságának biztosítása

még
0
nap
2020. 10. 13.

Önkéntességért Díj 2020

Az idei év megmutatta, hogy a kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az állami - önkormányzati fenntartású intézményekig, egyre többen ismerik fel, az önkéntes programokban rejlő lehetőségeket és az önkéntesekkel való együttműködés pozitív hatását.

még
0
nap
2020. 10. 02.

10 éves a MagNet Közösségi Adományozási program

2020. szeptember 17.

Elstartolt a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjának (KAP) 2020. évi rendelkezési időszaka. Idén az ügyfelek 38.249.255 forintról rendelkezhetnek 40 ügy számára társadalmi hatás és környezeti hatás kategóriákban.

Ön választ, mi segítünk

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével nyolcadik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása

még
0
nap
2020. 10. 14.

MÁSODIK HULLÁM- Az Ökotárs Alapítvány pályázati felhívása

A kuratórium és a munkatársak döntése alapján, az Ökotárs saját forrásainak felhasználásával kiírt pályázatunk célja az új típusú koronavírus-járvány első, tavaszi hullámában leginkább sújtott, veszélyeztetett célcsoportok számára célirányos és hatásos segítséget biztosító civil szervezetek munkájának elismerése, kihangosítása és támogatása.

még
0
nap
2020. 09. 28.

Minden, amit a távmunka informatikai részéről eddig tudunk

2020. július 06.

A nonprofit.hu-n a jelenlegi helyzetben kiemelt figyelmet fordítunk az otthoni munkavégzést segítő technikai alkalmazások bemutatására, a civil szervezetek számára elérhető kedvezmények bemutatására. Nem csak a híreket jelenítjük meg, de a Tudástárban az eszközök használatát segítő bejegyzéseket teszünk közzé. Ebben a cikkben összesítjük és frissítjük, ami a nonprofit.hu -n a témában megjelenik.

Webinar 2 társadalmi vállalkozásoknak

Webinar sorozatunk második részében a leállást és a járványt követő újraindulásról a Kockacsoki társadalmi vállalkozás egyik alapítójával, Spitzer Évával és Sőregi Viki coach/tanácsadóval beszélgetünk.

még
0
nap
2020. 06. 29.

Kimaradt a bértámogatási programból a civil szféra?

2020. május 28.

A járvány okozta forgalomkiesés ellensúlyozására bértámogatási programot indított a kormányzat, amely lényege, hogy ha egy vállalkozás a járvány okozta forgalomkiesés miatt nem tudja kifizetni a munkavállalóit, rövidített munkaidőbe teheti át dolgozóit azok beleegyezése esetén, és a kieső fizetés egy részét az állam biztosítja.

Grassroots and Parent Activism in Education

This call supports grassroots-level civil society initiatives that address COVID-19–related negative affects to education—especially if those initiatives are focused on strengthening community-level participation.

még
0
nap
2020. 06. 25.

Táboroztatásra felhívás

2020. május 28.

Rendezvények elmaradása, programok online térbe költözése, résztvevők visszamondása- felmérésünk alapján ezek a legjellemzőbb folyamatok, amikkel a civil szervezetek szembesültek a koronavírus néven elhíresült világjárvány kirobbanásával.

6 kampány, amitől jobb lesz itthon gyereknek lenni

Guruló élménykaraván, környezeti nevelés hátrányos helyzetű gyerekeknek, digitális eszközök vagy éppen mindennapi betevő - ez csak pár példa abból a hatból, amelyek jelenleg az adjukossze.hu felületén futnak és a hazai gyerekek élethelyzetének javítását tűzték ki célul.

NIOK CivilTech-Microsoft “Digitális Civil” pályázat

Az elmúlt hetekben, hónapokban a legtöbb civil szervezet számára is halaszthatatlanná vált a digitális átállás - a távoli és felhő alapú munka. Ezért a NIOK Alapítvány és a Microsoft Magyarország a példátlan helyzetre való tekintettel egyedülálló lehetőséget hirdet civil szervezetek számára.

még
0
nap
2020. 06. 03.

Folytatódik a NIOK webinár sorozata!

Pótolni szeretnétek a járványidőszakban kiesett bevételeket? Forrásokra van szükségetek az újrainduláshoz? Online vagy közösségi adománygyűjtést indítanátok, de nem tudjátok, hogyan vágjatok bele?

még
0
nap
2020. 05. 27.

Adó 1% gyűjtés a koronavírus idején

2020. május 14.

A koronavírus okozta veszélyhelyzet következményeinek egyik pozitív hozadéka, hogy jelentősen nőtt az adományozókedv Magyarországon. Az adjukössze.hu-n egymást követik a sikeresebbnél sikeresebb adománygyűjtő kampányok, amelyek célja a krízishelyzetben való segítségnyújtás az arra rászorulóknak.

Konfliktusmentes online kommunikáció

Ahogy a koronavírus miatti kényszerből a szervezeti kommunikáció az online térbe kerül át, egyre több konfliktussal szembesülhet: félreértett emailek, frusztráló, követhetetlen beszélgetések, már-már veszekedéssé fajuló üzenetváltások.

Online képzések, civilektől-civileknek

2020. április 30.

A koronavírus helyzet a kihívások és nehézségek mellett megmutatták a civil szervezetek innovatív oldalát is: sokan fordultak új irányba, kerestek új megoldásokat, hogy sokszor erőn felül segítsék saját célcsoportjukat.

Remote Work Q&A

As teams worldwide shift to remote work, the Asana team wants to support your efforts to stay connected and clear on priorities.

még
0
nap
2020. 05. 08.

Határidő változások

2020. április 22.

Hivatkozva a 85/2020. (IV. 5.) Korm. rendelet 18. §-ában foglaltakra az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Pályázókat és Kedvezményezetteket:

Videókonferencia kisokos - tippek

Sok civil szervezet számára szerencsére nem újdonság a videón keresztüli, online megbeszélések - a nemzetközi, vagy országos projektekben résztvevők már nagy gyakorlatra tehettek szert ebben.

Krízispályázat 2020

Pályázat civil szervezetek és informális csoportok részére a koronavírus terjedésének megelőzésével, a kockázatok csökkentésével, a betegség kezelésével összefüggő tevékenységek támogatására

még
0
nap
2020. 04. 07.