2222-őt írunk és a földön alig maradt ivóvíz, ami felett is szűk elit rendelkezik. Egy csapat felháborodott ember bőrébe bújva csatlakoztok egy alulról szerveződő mozgalomhoz, akik a víz igazságosabb elosztásáért küzdenek.

Ügyességi és logikai feladványokat megoldva kell előrébb jutnotok a szervezkedésben miközben Budapest utcáin sétáltok. A különböző állomásokon lesz lehetőség kamatoztatni a csapat kreativitását és kézügyességét, máshol rejtvényt kell megoldani, közösen döntést hozni vagy éppen egy csapatépítő ügyességi feladatban együttműködni. A program során a résztvevők játékosan tanulnak az aktivizmusról, érdekvédelemről és közösségépítésről.

2-5 fős csapatok jelentkezését várjuk!

Mikor? 2024. június 15. (szombat) 15 óra. A csapatok 15-15:30 között indulhatnak a kezdő állomásról és a játék ideje kb. 2,5 óra.

Hol? Budapest VIII. kerület, indulás a II. János Pál Pápa térről.

Ha szeretnél részt venni, regisztrálj június 9-ig a csapatoddal:

https://forms.gle/mK8eT1C6T41p3aVo9

A játékon való részvétel ingyenes, de ha van lehetőséged befizetni a 4.500 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek

A részleteket a résztvevőknek e-mailben küldjük el a program előtt.

____________

Ha kérdésed van, keress minket bátran! www.kozeletiskolaja.hu, oktatas@kozeletiskolaja.hu, 06308717762

Nézd meg a többi programunkat is itt: https://kozeletiskolaja.hu/kepzesek-es-esemenyek/