Kutatás korlátok nélkül - fogyatékossággal élő emberek a részvételi akciókutatásban

A részvételi akciókutatás (RAK) egy különleges megközelítés, amely során a témában érintett emberek azért vizsgálják az őket körülvevő valóságot, hogy megértsék, majd megváltoztassák azt. A műhely során különböző példákon keresztül nyerünk betekintést abba, hogy milyen módon vonódhatnak be fogyatékossággal élő emberek a részvételi (akció)kutatásba.

Hatalmi egyenlőtlenségek a tréneri teremben – és mit kezdhetünk velük

Az Artemisszió Alapítvány szeretettel várja a felnőttoktatásban dolgozó – vagy arra aspiráló – képzőket és oktatókat november 30-án, szerdán a „Hatalmi egyenlőtlenségek a tréneri teremben – és mit kezdhetünk velük” című szakmai napjára! A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Community Engagement Exchange (CEE) Program

Join a growing global network of young leaders from over 100 countries addressing complex issues related to women’s rights, environmental sustainability, youth empowerment, government transparency, and peacebuilding.

Laptop adomány civil szervezeteknek

A HP Inc. 7000 db laptopot adományoz a háborús agresszió elől menekülő gyermekek és családjaik, valamint az őket támogató szervezetek és oktatási-nevelési intézmények számára. Az adomány elosztását Magyarországon a Partners Hungary Alapítvány végzi nyílt pályázati eljárással.