Tavaszi Zsongás – pályázati felhívás

A Tavaszi Zsongás egy idén induló új közösségi/követes adománygyűjtő program, elsősorban kis marketing költségvetéssel rendelkező civil szervezetek számára.

Kedvezményre szolgáló igazolás kiadása

Társaságoknak, egyéni vállalkozóknak: adó illetve adóalap csökkentés kedvezményre való igazolás kiadása közhasznú jogosultság esetén.

Auchan pályázat

Az Auchan Alapítvány pályázatot hirdet és 2022 tavaszán összesen 50 000 euróval (cca. 18 millió forinttal) kívánja segíteni az élelmezés terén előremutató projekteket.

A magyar-marokkói alkalmazott kutatás-fejlesztési együttműködési programban való magyar részvétel támogatása

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett pályázati felhívás célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, és lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését.

Most lépj! – Akciópályázat 2022

Az Alternatív Közösségek Egyesülete Most lépj! – Akciópályázat 2022 címmel pályázatot hirdet az Észak-alföldi régió megyéiben.

Önkéntes koordinátorok mastermind csoportja

A sikeres 2021-es tavaszi-nyári csoport után, annak tapasztalatait leszűrve és az alapján megújítva a programot az Önkéntes Központ Alapítvány ismét meghirdeti az Önkéntes koordinátorok mastermind csoportját.

Civil Díj pályázati felhívás

A NIOK Alapítvány meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, programokat, projekteket díjazunk, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

Hogyan szervezzünk csoportot? – online képzés

A társadalmi változásért közösségben lehet tenni: egy olyan csoportban, ahol tiszták a szerepek és felelősségek, demokratikus döntések születnek és a tagok egyetértenek a hosszú távú célokban. Ezen a képzésünkön megtanulhatod, hogyan szervezz te is ilyen csoportot!

SozialMarie Pályázati felhívás 2022

A SozialMarie – Prize for social innovation – idén 18. alkalommal kerül meghirdetésre: kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációkat keresünk Közép- és Kelet-Európa minden szektorából.

Európai Örökség Napok Történetek

A pályázat célja, hogy összegyűjtsék azokat a történeteket, amelyek betekintést nyújtanak a helyi közösségek európai nézőpontú örökségkezelésébe.