Pénzügyi fórum

Programváltozás! A személyes pályázati fórum online lesz megtartva.

Kedvezményes helyiségbérleti pályázatok

A Józsefvárosi Önkormányzat nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére a tulajdonát képező, nem lakás céljára szolgáló helyiségek kedvezményes bérbevételére.

Az NKA Könyvkiadás Kollégiumának pályázata

Az NKA Könyvkiadás Kollégiuma pályázatot hirdet a könyvkiadási tevékenység 2024. évi fejlesztésére, valamint a magyar könyvkultúra jelentős értékeinek létrehozására

Kedvezményes helyiségbérleti pályázat

A Józsefvárosi Önkormányzat nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet önkormányzati feladatokhoz és célokhoz kapcsolódó szervezetek részére a tulajdonát képező, nem lakás céljára szolgáló helyiségek kedvezményes bérbevételére

Önkéntes Koordinátorok Közössége – nyitó találkozó

2024-ben az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) koordinálásával elindult az Önkéntes Koordinátorok Közössége (ÖKK) Pilot éve, melyet korábban egy online igényfelmérés, valamint 2023 őszén egy előkészítő szakmai fórum előzött meg

Innovation Lab 2024

Megjelent az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség 2024-es Innovation Lab (CREA-CROSS-2024-INNOVLAB) pályázati felhívása a Kreatív Európa Szektorközi ágának keretében

Storytelling workshop civil szervezeteknek

Ezen az interaktív workshopon a Mozaik Hub bemutatja, miért fontos a társadalmi változásért dolgozó civil szervezetek kommunikációs eszköztárába emelni a storytelling módszertanát.

Demokratikus Nevelés Konferencia

2018 és 2019 után idén is megrendezésre kerül a Demokratikus Nevelés Konferencia! A rendezvényen lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők tapasztalt szakértők és pedagógusok segítségével felfedezzék, hogy hogyan, milyen módszerekkel – például nyílt konfliktusmegoldás, iskolai önkormányzat és a tanulás közös tervezése – szabadíthatják fel a tanulást az oktatási intézményekben és azon kívül is.

Pályázati kiírás "Közös gyerek és nyugdíjas napközi" program megvalósítására

Budapest városvezetése elkötelezett a nyitott döntéshozatal és a lakosság minél nagyobb fokú bevonása, aktiválása mellett, ennek keretében a főváros az éves költségvetésből 1 milliárd forintot különített el, hogy annak felhasználásáról a budapestiek beküldött ötletei alapján a város lakói dönthessenek.

Közös Értékeink Program Akciópályázat felhívás

Az akciópályázat keretében rövid kampányok és akciók megvalósítására lehet pályázni. Olyan aktuális társadalmi problémákra reagáló terveket vár a kiíró, amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal.

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.

Hatrészes videós leckesorozat az online ügyintézési rendszerekről

A rohamosan gyorsuló digitalizáció velejárója a hivatalos adminisztráció és hétköznapi ügyintézés online felületekre történő fokozatos átszervezése. Az adóhatósági ügyintézés mellett a céges ügyek bonyolításához szükséges oldalak is egyre több lehetőséget adnak a személyes ügyintézést kiváltó elektronikus, számítástechnikai eszközzel megoldható adminisztrációhoz.

Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.

Erasmus+ program / EAC/A07/2023

E pályázati felhívás alapja az "Erasmus+" elnevezésű uniós oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogram létrehozásáról szóló, 2021. május 20-i (EU) 2021/817 európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: Erasmus+ rendelet), valamint az Erasmus+ 2024. évi éves munkaprogramja (C(2023)6157). Az Erasmus+ program a 2021 és 2027 közötti időszakra vonatkozik.

Richter Témapályázat 2024

A pályázat célja a Társaság stratégiai irányaihoz, belső K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatása, a pályázókkal kölcsönös előnyöket kínáló kommunikáció kialakítása és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

V4 Gen Mini Grants

The new V4 Gen Mini-Grant supports short-term mobility of youth in the age group 12–30. Help us promote democratic values, civic participation, and cross-border dialog among young people. Apply to share your ideas, meet neighbors, make new friends, and gain new skills and experience!