Regisztráció 1% gyűjtésére

Megjelent a 2021-es EGYREG adatlap! Szeptember 30-áig regisztrálhatnak azon szervezetek, amelyek 2022-ben már jogosultak lesznek, vagy egyéb okból eddig még nem gyűjtöttek!

Európai platformok a feltörekvő művészek támogatása / PLAT

Az Európai platformok a feltörekvő művészek támogatására terület olyan projekteket fog támogatni, amelyek célja az európai feltörekvő művészek és alkotások nemzetközi - európai és azon túli - forgalmának és láthatóságának növeléséhez

Civil Info – NEA 2022

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és az Önök civil szervezetének tisztségviselőit, tagjait és az érdeklődőket a „CIVIL INFO – NEA 2022” című országos tájékoztató rendezvény budapesti előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.

Lights, Camera, Take action! - Digital Storytelling Event for Nonprofits

Can you tell your nonprofit’s story in one minute? TechSoup’s Lights, Camera, Take Action! free digital storytelling mini-conference will help you build your skills! Over three days of online workshops, we'll show you how to build a strategy, use the right tools, and make your next digital storytelling campaign a success.

ProBono Péntek a PILnet Alapítványtól

A PILnet ProBono Péntek konzultációs programja keretében ügyvéd partnereink ingyenes online / telefonos tanácsadást nyújtanak 30 perces idősávokban, egy-egy civil szervezet, társadalmi vállalkozás részére

Tématerületi Kiválósági Program 2021 / TKP2021

Az intézmények kiválóságát ösztönző eddigi programok - a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program (FIKP) és a Tématerületi Kiválósági Program (TKP) - folytatásaként a 2021. évi Tématerületi Kiválósági Program 2025. végéig biztosít támogatást az egyetemi tudásközpontok és kutatóhelyek számára kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeikhez.

Esetmegbeszélő csoport

A Civilmenta csoportjához idén is csatlakozhatnak civil szervezetek dolgozói!

Pénzügyi információs fórum

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt pénzügyi információs fórumára melynek központi témája az SZJA 1% igénylésével, fogadásával, felhasználásával és elszámolásával kapcsolatos tájékoztató lesz.