AZTA! műhely- és terembérleti pályázat

Az Esély-kert Alapítvány épületében 2023 október 1-től 4 szoba és 3 műhely felszabadul. A szobákba, műhelyekbe olyan civil szervezeteket, magánszemélyeket vagy csoportokat várnak kedvezményes bérleti díj fejében, amelyek/akik tevékenysége összhangban áll az Alapítvány céljaival. Ily módon partnernek tekinthetők és rokon témájú projekteket közös térben, kooperációban valósíthatnak meg.

„CIVIL INFO – NEA 2024” országos tájékoztató - Budapest

Kedves civil szervezetek, szervezeti képviselők, a Budapesti Civil Szolgáltató Központ szeretettel invitál benneteket a „CIVIL INFO – NEA 2024” című országos tájékoztató rendezvény budapesti előadásaira (ugyanaznap két időpontban is megrendezésre kerül az esemény, változatlan programmal), amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.

Halmos Béla Program Kollégium nyílt pályázata

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez. Azon alkotókat és előadóművészeket kívánja támogatni, akik a legjelentősebb eséllyel bírnak színes zenei kultúránk nemzetközi jelenlétének megerősítésében, a magyar modell terjesztésében

Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium nyílt pályázata

Pályázati cél: A Hangfoglaló Program keretén belül, a magyar élőzene nemzetközi érvényesülése érdekében könnyű-, jazz és világzenei műfajba besorolható, élőzenét szolgáltató együttesek, előadóművészek külföldön történő élőzenei felléptetésének, nemzetközi PR-kampányának, stratégiai alapon tervezett sajtójelenlétének, nemzetközi szakmai együttműködéseinek támogatása (vendégszereplés, koncert, koncertsorozat, turné, marketingkampány, szakmai eseményekre előre gyártott videóanyagok készítése, dal- és lemezkészítés nemzetközi producerrel).

Felhívás állampolgári részvételt ösztönző pályázatra 2023-2024-re

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága pályázatot hirdet kommunikációs tevékenységek társ-finanszírozására azzal a céllal, hogy felhívja a nyilvánosság figyelmét az Európai Parlament demokratikus szerepére, és ösztönözze az állampolgárokat a 2024-es európai parlamenti választásokon való részvételre.

Nyitás közösségeink felé

Műhelykonferencia a Közösségfejlesztők Egyesülete és a Szatmári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ szervezésében

Társadalmi Vállalkozások Napja

A Társadalmi Vállalkozások Magyarországi Koalíciója az idei évben feleleveníti a Társadalmi Vállalkozások Napjának hagyományát és megrendezi újból a TV Napot.

Sport 18-22 éveseknek 2023

A MOL-ÚJ Európa Alapítvány közösen a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságával és a Nemzeti Sportügynökséggel országos, nyílt, nyilvános pályázatot hirdet 18-22 éves, magyar állampolgársággal rendelkező, sportolók részére, akik középiskolai vagy felsőoktatási tanulmányaik folytatása mellett országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és továbbra is céljaik között szerepel a további szakmai fejlődésük, valamint sportkarrierjük hosszútávú építése.

Intézményi Program Pályázat

A Szabados Boys Alapítvány célja a szociálisan vagy egészségügyi szempontból rászoruló kiskorú gyermekek (illetve az őket ellátó és segítő intézmények) támogatása sportprogramok szervezésével, sport-rehabilitáció elősegítésével, sporteszközökkel, felszerelésekkel és tanácsadással.

Keresztény könnyűzenei képzés

A program célja, hogy a keresztény könnyűzenei képzésekhez, elsősorban a koncertek próbáihoz, koncertekhez, fellépésekhez szükséges feltételekhez hozzájáruljon

Itt leszek! Fesztivál

Az EJHA - Emberi Jogi Nevelők Hálózata szeptember 30-án, az Óbudai Kulturális Központban rendezi meg programját fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozó szakemberek számára.

Roma polgárjogi séta a 8. kerületben a Közélet Iskolájával

Sétáljunk együtt a 8. kerületben és tanuljunk a magyarországi roma polgárjogi mozgalomról a múlttól a jelenig! A program során megismerkedhetsz a magyarországi roma mozgalommal, annak meghatározó alakjaival, főbb mérföldköveivel, sikereivel és kudarcaival.

Közös Értékeink Program Akciópályázat felhívás

Az akciópályázat keretében rövid kampányok és akciók megvalósítására lehet pályázni. Olyan aktuális társadalmi problémákra reagáló terveket vár a kiíró, amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal.

Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2024. évi támogatása

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet a bolgár, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán nemzetiségek kulturális kezdeményezéseinek 2024. évi költségvetési támogatására

Pécsi Eszter tanári díj

Pécsi Eszterről, az első magyar mérnöknőről elnevezett, jelentős pénzjutalommal járó tanári díjat alapított a BME mellett működő Pro Progressio alapítvány.

Civic Education Small Grants

A Közép-Európa Program jogállamisági tevékenysége (CEP ROLA), amelyet a Dexis Consulting Group (Dexis) hajt végre az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) megbízásából, olyan kreatív, helyi kezdeményezéseket kíván támogatni Bulgáriában, Magyarországon és Lengyelországban, amelyek a jogállamisági kérdéseket érthetőbbé teszik az állampolgárok számára.