Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Keresed az utakat szervezeted programjainak, vállalt misszójának finanszírozására? Szeretnéd bővíteni civil és vállalati kapcsolati hálódat?

Akkor foglalj helyet most a 2018. őszén induló Civil Akadémián!

A Civil Impact Nonprofit Kft. immár harmadik alkalommal indítja újra Civil Akadémiáját civil szervezetek képviselői számára.

A képzés fő célja, hogy a résztvevők olyan tudást sajátítsanak el, amely a vállalatokkal való együttműködésben segíti és fejleszti a civil résztvevőket annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára.

Képzésünk olyan egyedi mentorprogrammal egészül ki, melyben vállalati vezetők bevonásával a civil szervezet képviselője folyamatos tanácsadást és gyakorlati segítséget kap, így a képzés során a vállalati működésbe is betekintést nyerhet.

Az akadémián való részvétel fő előnyei:

  • Megismerkedhetsz vállalati vezetőkkel, akik fogékonyak a civil-vállalati együttműködésekre és keresik a partnerséget.
  • CSR, HR és kommunikációs vezetőktől kaphatsz praktikus gyakorlati tanácsokat szolgáltatási portfóliód kialakításával kapcsolatban.
  • Megismerkedhetsz hasonló cipőben járó civil szervezeti vezetőkkel és tapasztalataikkal.
  • Elsajátíthatod a szolgáltató civil szervezet kialakításához szükséges praktikus ismereteket, alapokat, szemléletet, és megmutatjuk, hogyan válhat értékké szaktudásod egy vállalati rendszeren belül.

Jelentkezés:https://docs.google.com/forms/d/1ZU3FpQMvVilMxKqUc8pctXibv0CQ-O2xsXLBNOu1Ifc/edit

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15.

További információ: Ferkó Andrea – 06 20 806 86 36