Keresed az utakat szervezeted programjainak, vállalt misszójának finanszírozására? Szeretnéd bővíteni civil és vállalati kapcsolati hálódat?

Akkor foglalj helyet most a 2018. őszén induló Civil Akadémián!

A Civil Impact Nonprofit Kft. immár harmadik alkalommal indítja újra Civil Akadémiáját civil szervezetek képviselői számára.

A képzés fő célja, hogy a résztvevők olyan tudást sajátítsanak el, amely a vállalatokkal való együttműködésben segíti és fejleszti a civil résztvevőket annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára.

Képzésünk olyan egyedi mentorprogrammal egészül ki, melyben vállalati vezetők bevonásával a civil szervezet képviselője folyamatos tanácsadást és gyakorlati segítséget kap, így a képzés során a vállalati működésbe is betekintést nyerhet.

Az akadémián való részvétel fő előnyei:

  • Megismerkedhetsz vállalati vezetőkkel, akik fogékonyak a civil-vállalati együttműködésekre és keresik a partnerséget.
  • CSR, HR és kommunikációs vezetőktől kaphatsz praktikus gyakorlati tanácsokat szolgáltatási portfóliód kialakításával kapcsolatban.
  • Megismerkedhetsz hasonló cipőben járó civil szervezeti vezetőkkel és tapasztalataikkal.
  • Elsajátíthatod a szolgáltató civil szervezet kialakításához szükséges praktikus ismereteket, alapokat, szemléletet, és megmutatjuk, hogyan válhat értékké szaktudásod egy vállalati rendszeren belül.

Jelentkezés:https://docs.google.com/forms/d/1ZU3FpQMvVilMxKqUc8pctXibv0CQ-O2xsXLBNOu1Ifc/edit

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15.

További információ: Ferkó Andrea – 06 20 806 86 36