Időpont: 2022. november 08.

Időtartam: 10:00-11:30

Forma: interaktív webinárium, online, Zoom alkalmazáson keresztül

Előadó: Szirtesi-Nagy Réka

Kérjük, amennyiben a webinárium időpontja nem megfelelő Önnek, abban az esetben is regisztráljon, hogy jogosultságot szerezzen a rögzített felvétel utólagos megtekintésére!

Ha a fenti gondolatok ismerősen csengenek, érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen egyszerű eszközökkel lehet feldobni a hangulatot online megbeszélések előtt, alatt és után. Az elmúlt 2 év nagyon sok lehetőséget adott arra, hogy különböző célcsoportokban teszteljünk vicces, felemelő, megmozgató vagy éppen elmélyülést támogató gyakorlatokat. Ezekből hozunk egy nagy adagot és osztjuk meg a tapasztalatainkat ezen a webináriumon.

És hogy miért éppen trambulin? Ha csak kicsit ugrunk a trambulinon, abból is lehet folyamatos, kiegyensúlyozott mozgás. Ha pedig nagyot dobbantunk, akkor nagyon magasra is fel lehet szökkenni. A hangulatemelő gyakorlatok pont ilyenek: van, ami egy kicsit dob a hangulaton, és akad olyan is, ami egy jó értelemben vett érzelmi ugrást hoz. Várunk mindenkit szeretettel, kíváncsisággal, nevetéssel, felszabadult hangulattal!

Forrás és regisztráció: dft.hu