Egészségfejlesztési Civil Expo - Az egészség összeköt

NOV
29

Esemény időpontja: 2019. november 29.
Helyszín: Semmelweis Egyetem EOK, Tűzoltó utca 37-47.

Hiánypótló összefogásra hívjuk a magyar civil szervezetek képviselőit. Egészségtudományi egyetemként az egészségünk megőrzését, annak helyreállítását kiemelt prioritásként kezeljük a Semmelweis Egyetemen.

Egészségfejlesztési Civil Expo - pályázati felhívás

Az ezzel kapcsolatos közös gondolkodást és a feltárt jógyakorlatok kézzelfogható kivitelezését a civil társadalom azon tagjaival szeretnénk folytatni, akik számára szintén fontos az egészségfejlesztés. Ennek érdekében 30 egészségnevelő, egészségfejlesztő civil szervezet számára biztosítunk kiállítási lehetőséget egyetemünkön, illetve a legjobbak támogatásban részesülnek.

Az I. Hatékony Egészségfejlesztési Konferencia keretében és annak helyszínén, a Semmelweis Egyetem egyik legimpozánsabb épületében, az Elméleti Orvostudományi Központban várjuk nagy szeretettel mindazon civil szervezeteket, s annak képviselőit, akiknek szintén fontos a magyar emberek egészsége, egészségük fejlesztése.

A magyar társadalom egészségi állapota mindannyiunk felelőssége, civileké és a tudományos élet képviselőié egyaránt. Működésünk különböző területein mindannyian teszünk az emberek testi és lelki jóllétéért. Tervezetten, az esemény valamennyi résztvevőjével közösen fogadjuk el és írjuk alá a konferencia záró dokumentumát. Ezen deklaráció aláírásával juttatjuk érvényre azon felismerésünket, hogy partnerségben, közös stratégia mentén hatékonyabbak lehetünk saját és közösségünk egészségfejlesztésében. Ezzel kívánjuk megteremteni együttműködésünk alapjait, és letenni a közös felelősségvállalás alapköveit. Legyünk partnerek ebben a nemes célkitűzésben és közösen, összehangoltan vállaljunk felelősséget a hazai egészségfejlesztésben!

Az Egészségfejlesztési Civil Expon való részvétel pályázáshoz kötött. A beérkezett pályázatok közül a kimagasló egészségfejlesztési tevékenységet folytató 30 civil szervezet kap meghívást a rendezvényre.

A pályázat feltételei:

  • Pályázati adatlap beküldése
  • A szervezet hivatalos, bírósági bejegyzésének másolata
  • Egy max. 3 perces személyes bemutatkozó videó, amelyet kérünk 16:9-es képarányban elkészíteni, az esetleges feliratokhoz min. 25-ös betűméretet alkalmazzanak. A kisfilm felbontása minimum 1080 p legyen, és a hangsúlyt a személyes hangvételre kérjük helyezni, kevésbé a technikai kivitelezésre. A pályázat csak a beérkezett videóval együtt válik véglegessé.

A pályázati adatlap az alábbi linken tölthető ki:
https://forms.gle/CatRsJTNR8PNhuVa6

A pályázás módja:

A pályázati anyagokat az űrlap kitöltését követően a sek.konferencia@semmelweis-univ.hu email címre elektronikus formában kérjük benyújtani 2019. november 15-ig, “Egészségfejlesztési Civil Expo” jeligére.

A résztvevő civil szervezetek programja:

Helyszín: Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47.

A kiállítás helyszínét, standokat, bútorokat a szervezők biztosítják, a résztvevő civil szervezetek a szóró- és promóciós anyagaikat hozzák magukkal.
Szervezetenként 2 fő számára biztosítjuk az ingyenes részvételt, melyben teljes ellátás biztosított a konferencia két napján (szállást kivéve), további résztvevőkre természetesen számítunk, számukra kedvezményesen, 19.990 forint regisztrációs díjért biztosítjuk a részvételt.

A résztvevő civil szervezetek programja:

2019. november 29. péntek

8:00- 9:00 Regisztráció - Aula
Kérjük a civil szervezeteket, hogy legkésőbb 9 óráig foglalják el a kijelölt helyüket, hogy a konferencia megnyitójára érkező érdeklődőket már berendezett kiállítási térrel fogadhassák.
9:00- Kiállítás egész nap - Aula
11:00-11:30 Egészségfejlesztési Civil Expo megnyitója - Aula

2019. november 30. szombat

9:00- Kiállítás egész nap - Aula
10:30 - 11:00 Az Egészség Szövetsége deklaráció aláírása - Népegészségtan Intézetek, Semmelweis Egészségfejlesztési Központ és a civil szervezetek közös felelősségvállalása a hazai egészségfejlesztés területén- Aula
11:00 – 12:00 Egészségfejlesztő Civil Expo díjnyertes résztvevőinek prezentációi- Szent-Györgyi előadóterem

bővebben: https://www.facebook.com/events/947509808958640/


Címkék
pályázat, pályázatírás, egészségügy