Minden fontos információ az idei #ErasmusDays programsorozatról. Miről szól a kezdeményezés? Hogyan lehet csatlakozni? Kinek ajánljuk?

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is? 

Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat 2022. október 13-15. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát különféle események szervezésével, a program iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak, vagy online csatlakozhatnak a színes programokhoz. 

Hogyan lehet csatlakozni az #ErasmusDays programsorozathoz?

Szervezőként

Az Erasmus+ projektmegvalósítók eseményt szervezhetnek az októberi programsorozat keretében, amivel megmutathatják elért eredményeiket, hírt adhatnak a projektről és kapcsolatba léphetnek más projektgazdákkal, illetve a program iránt érdeklődőkkel. 

Az esemény tekintetében nincs megkötés: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával. 

Az #ErasmusDays szervezők jelentkezését június 1-től várjuk, a „Szervező vagyok” menüpontban található űrlap kitöltésével lehet regisztrálni az eseményt. 

Tovább az „Eseményt szervezek” menüpontba! >> 

Résztvevőként

Akár az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről szeretne többet megtudni, akár konkrét projekteredményekre kíváncsi, vagy ha egyszerűen csak inspirálódni szeretne leendő pályázóként az #ErasmusDays eseményeken - minden érdeklődőt szeretettel várunk az Erasmus Napokon! 

Az események listája ősszel válik elérhetővé az oldalon. 

A közösségi médiában

Az Erasmus Napokhoz és a közös ünnepléshez a közösségi médián keresztül is lehet csatlakozni: ha van egy jó Erasmus története vagy élménye, ossza meg az #ErasmusDays hashtaget használva október 13-15. között.