Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Időpont: 2022. október 04.

Időtartam: 16:30-19:30

Forma: Személyes betekintő nyílt nap

Helyszín: 1135 Budapest, Szegedi út 54. – Akadémia terem

Szembekötő, maszkolószalag, képkártya, dobókocka, fa kocka, post it, műanyag pálcika, kis színes labda – önmagukban is érdekesek, de egy tréningen plusz jelentést, értelmet kapnak. Tréningfeladatba ágyazva tréneri eszköz lesz belőlük, olyan eszköz, ami támogatja a tapasztalati tanulást, segíti a konceptualizálást – segít maradandóvá és hosszan tartóvá tenni a tréningen szerzett élményeket. A tréning sikere pedig az is múlik, hogy az ott szerzett tapasztalatokat hogyan építik be a résztvevők a mindennapokba. Az eszközök ezt segítik. Önmagukban csak tárgyak, feladatban és a feldolgozás során azonban jóval többek ennél.

A DFT Trénerképzés személyes nyílt napján ízelítőt adunk abból, mi hogyan használjuk ezeket a tárgyakat a képzésen. Megmutatjuk, hogy mi mindenre alkalmas a szembekötő, hányféle módon használható egy képkártya csomag, és milyen sokoldalú lehet egy egyszerű fa kocka felhasználása.

Az esemény ingyenes, de a terem kapacitása miatt regisztrációhoz kötött, a helyek száma korlátozott.

Az eseményt azoknak ajánljuk, akik még nem döntötték el, hogy melyik trénerképzésre jelentkeznek, akik szeretnék megismerni, hogy a mi trénerképző programunk során milyen fizikai tárgyakkal szereznek majd saját élményt a résztvevők, akiknek szükségük van arra, hogy az elköteleződés előtt személyesen is találkozzanak a trénerekkel, akik hisznek a személyes kapcsolatok erejében.

Jó hangulatú, tartalmas és önmagában is értéket teremtő délutánra hívjuk azokat, akik érdeklődnek trénerképző programunk iránt!

Forrás és regisztráció: dft.hu