A társadalmi változásért dolgozó csoportokra gyakran úgy tekintünk, mint egy állandóan termelő gépezetre, miközben a működésük inkább hasonlít a természet organikus változásaira. Vannak időszakok, amikor kifelé összpontosítunk és teljes energiabedobással tesszük a dolgunkat (például egy intenzív kampány során), míg máskor a külvilág számára úgy tűnhet, téli álmot alszunk, pedig valójában arról van szó, hogy befelé figyelünk és újratervezzük a munkánkat.

Hisszük, hogy ennek a ciklikusságnak minden egyes szakasza lehetőséget és kihívást is tartogat magában, és mind a négy szervezeti évszak elengedhetetlen a hosszútávú munkához és a kiégés megelőzéséhez.

A 3 órás műhelyen interaktív módszerekkel ismerjük meg a szervezeti évszakok jellemzőit, reflektálunk a saját évszakunkra, beszélünk róla, hogy hogyan tudunk olyan csapatot építeni, ahol van lehetőség a megújulásra, majd megoldásokat keresünk, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha a csoporttagok évszakai nincsenek szinkronban.

A műhelyt Csepregi Dorka (Szolidáris Gazdaság Központ) és Vujovits Júlia (a Közélet Iskolája Stratégiai Tervezés Kollektívájának tagja) tartják.

Hol? Budapest, Auróra közösségi ház (Auróra utca 11.) - akadálymentes helyszín

Mikor? 2024. március 6. (szerda) 17-20 óra

Ha szeretnél részt venni, regisztrálj március 3.-ig ezen a linken: https://forms.gle/DJhvkyf9MrB9LFun8

A részvétel ingyenes. Ha van lehetőséged befizetni az 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, akkor adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A résztvevőknek a műhelyen útiköltség térítést, valamint rágcsálnivalót tudunk biztosítani.

Keress minket bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, info@kozeletiskolaja.hu, 0630 8717762