Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
Milyen érzés megélni egy súlyos traumát? Hogyan lehet szembenézni a bennünket ért nehéz helyzettel és mégis felülemelkedni rajta? Lehetséges traumatudatosan élni, és ha igen, miként?
A TraumaAmbulancia Egyesület olyan érintettekkel beszélgetett, akiknek ezekre a kérdésekre valódi, emberi válaszaik vannak, mert vagy maguk is valamilyen traumatikus eseményből épültek vagy még épülnek fel, vagy a munkájuk során találkoznak számos olyan esettel, melyeket meg kellett tanulniuk feldolgozni.
Ebből született egy mély, őszinte és mégis rendkívül inspiráló beszélgetéssorozat, a TRAUMATUDATOSAK.
A sorozat első videójának online megjelenése október 10-én, a Lelki egészség világnapján várható, ezáltal is felhívva az emberek figyelmét a mentális jóllét fontosságára.
Ám ha szeretnél személyesen is találkozni a készítőkkel, szereplőkkel, neves reziliencia szakértőkkel, akkor gyere el a PREMIER ELŐTTI VETÍTÉSRE és vegyél részt egy igazán lélekemelő estén!
Az est résztvevői, egyben a Traumatudatosak szereplői:
- Temesvári Orsolya, jogász, újságíró, önkéntes
- Lukoviczki Réka, modell, parasportoló
- Gurubi Ágnes, író
- Bárczi Attila, tűzoltó hadnagy és speciális búvár
Az est kiemelt vendége és beszélgetőpartnere:
Al Ghaoui Hesna, riporter, író, reziliencia szakértő
Az esemény műsorvezetője:
Szűcs "Metorika" Gergely
FONTOS: Az esemény INGYENES, ám regisztrációhoz kötött, melyet pár kattintással itt tudsz megtenni:
https://forms.gle/vZUcwzFbGGgo1wHb7
Helyszín: MagNet Ház - Juhar terem
Időpont: október 4. 18:00
Érkezés: 17:45
A helyszín akadálymentesen megközelíthető. Az épület magasföldszintjén pedig mozgáskorlátozott mosdó is található, amelyhez a felvonó teherbírása 250 kg.