Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Időpont: 2022. október 6. (csütörtök), 09.00 – 14.00
Helyszín: Microsoft, 1031 Budapest, M épület, Graphisoft park 3.

online részvétel esetén: a későbbiekben megküldött linken

A konferencia főbb témái:

 • milyen meghatározó kihívásokkal szembesülnek mostanában a vállalatok a közösségekért, munkatársakért, fogyasztókért, vásárlókért vállalt felelősség területein; mik a lehetséges jó válaszok, megoldások a jelenlegi kihívásokra; milyen változásokat eredményezhetnek ezek a kihívások és a megoldások a vállalatok és stakeholdereik életében a közeljövőben?
 • melyek a stakeholderek érdekeire alapuló, a közösségek jóllétét és az emberek életminőséget szem előtt tartó vállalati értékteremtés és felelősségvállalás gyakorlati példái és lehetőségei, segítő és hátráltató tényezői külföldön és idehaza?

Ha érdeklik a válaszok, várjuk Önt is az Effekteam KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ konferenciáján. Nagyvállalati és üzleti fenntarthatósági vezetők, szakértők, civil szervezetek szakemberei osztják meg gondolataikat a témával kapcsolatban. Ezen túlmenően a közönséget is bevonjuk interaktív, kiscsoportos beszélgetésekbe world cafe formájában.

Meghívott előadók:

 • Balaton Anita Ügyvezető, Partner, FleishmanHillard Café
 • Horváth Áron fenntarthatósági vezető, CBRE Magyarország
 • Jancsár Gergely regionális fenntarthatósági vezető, Közép- és Kelet-Európa, SAP
 • Kánai András jövőkutató
 • Radácsi László PhD stratégiai rektorhelyettes, Budapesti Gazdasági Egyetem
 • dr. Schillinger Attila alapító, ESG Core Kft., vezető tanácsadó, ComLab Kommunikációs Tanácsadó Kft.
 • Schubauer Krisztina HR, marketing és kommunikációs ügyvezető igazgató, EXIM Magyarország
 • Szabó Gyula kuratóriumi elnök, Ökoszolgálat Alapítvány
 • Szalóki Katalin menedzser, PwC Magyarország

Háziasszony és házigazda:

 • dr. Molnár Klára igazgató, szakmai vezető, Effekteam
 • Hajna Csongor társadalmi kapcsolatok tanácsadó, MNB

A konferencia keretében hirdetjük ki az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja pályázat eredményét. 4 általános kategóriában – Esélyteremtő üzlet, Jövő gazdasága, Zöld egyensúly és Mindenki társadalma – és 3 speciális kategóriában – Felelős Partner, Kiemelkedő támogató Példamutató munkáltató – adunk át díjakat. A rendezvény ideje alatt folyamatos meetup és networking lehetőség az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja bíráló bizottsága döntése alapján shortlistre került vállalatok képviselőivel.

A bíráló bizottság döntése alapján 2022-ben az alábbi vállalatok projektjei kerültek a döntőbe: Auchan Magyarország Kft., BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt., Budapest Airport Zrt., CIB Bank, DIAGEO Üzletviteli Szolgáltatások Zrt., dm Kft., FoxPost Zrt., IKEA Lakberendezési Kft., Master Good Kft., METRO Kereskedelmi Kft., Nestlé Hungária Kft., NI Hungary Kft., OTP Bank Nyrt., Samsung Electronics Magyar Zrt., SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., UniCredit Bank Hungary Zrt., Vodafone Magyarország Alapítvány, Yettel Magyarország Zrt.

A konferencia részletes programja és a jelentkezési lap letölthető ezen a weboldalon: https://effekteam.hu/konferenciak/

Szponzorainknak köszönhetően minden érdeklődő 50%-os kedvezménnyel vehet részt az eseményen.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30. 12.00.