Szeretnél fejlődni? Szeretnéd jobban megismerni önmagad és kipróbálni magad új helyzetekben? Szívesen segítenél, pl. a menekülteknek, de nem tudod hol, hogyan kezdd el? Vagy felesleges energiád, szabadidőd van, amit értelmesen, hasznosan szeretnél felhasználni? 

Az önkéntesség során ezt mind megtapasztalhatod, felkészítő programunkon pedig megtalálhatod a válaszokat! Gyere el június 14-én a 4 órás alapozó műhelyünkre, ahol megismerkedhetsz az önkéntességgel és a hatékony, jó segítés alapjaival. 

Időpont: 2022. június 14. kedd 15:00-18:45 óra

Helyszín: CEU Közép-Európai Egyetem Budapest V. kerület Nádor u. 15.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Június 10-ig várjuk a jelentkezéseket az ITT elérhető online űrlap beküldésével. Minden érdeklődőt örömmel várunk, az egyéni érdeklődőket és az önkéntes fogadó szervezetek képviselőit egyaránt.

A programot minimum 6 fővel indítjuk, a maximum létszám 14 fő.  

A felkészítést Hadrévy Borbála tréner, mentálhigiénés szakember tarja, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az önkéntesek koordinálása, menedzselése terén.

Köszönettel várjuk a jelentkezéseket, ha bármi kérdés felmerül szívesen segítünk: Nagy Brigitta, Önkéntes Központ Alapítvány kepzes@onkentes.hu vagy 06-20-3579-700