Cím: Self coaching eszközökkel a kiégés megelőzéséért - webinár

Időpont: 2023.11.16., 14.00 - 15.30

Regisztrációs link: https://hu.hive-mind.community/trainings/register?i=6513db9997b01

Leírás: A kiégés első fázisa pont úgy néz ki, mint egy rendkívül motivált ember lelkes munkavégzése: pörgés, energia, elkötelezettség, teljesítmény.

A különbség valahol ott kezdődik el, amikor nem vesszük észre, hogy az erőfeszítések mellett elmarad a saját igényeinkre való odafigyelés, és a munka alárendelődik azoknak a fontos prioritásoknak, amitől az egyén töltődni, kikapcsolódni és pihenni tud.

A webináriumon a fókuszban az lesz, hogy mit tud az egyén, a vezető vagy a közösség kezdeni a kiégés nehézségeivel, és hogyan lehet megelőzni, észrevenni vagy kezelni ezt a helyzetet.

A tréner, Szirtesi-Nagy Réka: Az elmúlt 13 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkozott, azzal szokták megbízni, hogy facilitáljon csoportokat, lelkesítsen, beazonosítson elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, közösen találjanak megoldásokat.

Néha coaching szemléletű tréninget tart, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hisz benne, hogy az általa alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinár a Digitális Aktivizmus Program keretében valósul meg a Hive Mind platformján. A NIOK Alapítvány a TechSoup magyarországi partnereként szervezi a programot.

Regisztrálok!