Az EU önkéntesprogramja, az Európai Szolidaritási Testület lehetővé teszi, hogy 18-30 éves fiatalok önkéntesként segítsék egy szervezet vagy intézmény munkáját. Ez az interkulturális kaland kétirányú lehet: magyar fiatalok mehetnek külföldi szervezetekhez, vagy külföldi fiatalok kapcsolódhatnak magyar szervezetek, intézmények életébe. A program szolidaritási projektjei révén pedig hazai fiatalok csoportja reagálhat helyi társadalmi kihívásokra. Mi ezeket az élményeket, lehetőségeket szeretnénk megosztani veled izgalmas előadások és projektbemutatók, valamint workshopok révén!

Szervezeteddel gondolkoztok önkéntes fogadáson? Vagy 18-30 éves fiatalként szívesen tennél valami jót itthon? Esetleg tapasztalt projektmegvalósítóként mások történeteit ismernéd meg? Köztünk a helyed!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni november 28-ig lehet.

Fontos! A rendezvényt csak akkor rendezzük meg, ha nem kerül sor a koronavírus járvány kiváltotta helyzet kapcsán korlátozásokra, illetve a kormány által esetlegesen hozott további intézkedések azt lehetővé teszik. A programon részvételre annak megtartásakor irányadó járványügyi szabályok lesznek érvényesek. Ha szükséges, a rendezvényt módosításokkal online tartjuk meg.

A rendezvényen kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, amelyet a regisztrációnál be kell mutatni. Együttműködésed köszönjük!

Részletek és regisztráció: https://tka.hu/rendezveny/15897/solidarity-on-a-kozosseg-ereje