A Hive Mind program keretében (mely programot itthon a NIOK Alapítvány koordinálja) 6 témában tudnak az érdeklődők saját tempóban végezhető online kurzusokat elvégezni, illetve ezen témákban érdekes és hasznos cikkeket is találnak a program felületén.

A civil szervezeti vezetőknek és aktivistáknak szóló új, önállóan végezhető 'Szervezeti és egyéni reziliencia' c. tanfolyamunkon megszerezheted azokat az ismereteket, készségeket, amelyekkel képessé válsz arra, hogy át tudd segíteni a szervezeted válsághelyzeteken. Közben védve a saját határaidat és a környezeted jóllétét. Regisztrációddal hozzáférést kapsz az olyan alapvető témákat tárgyaló modulokhoz, mint a stresszkezelés, az ön- és a csoportot érintő gondoskodás, a jóllét gyakorlata, az erőszakmentes kommunikáció módszerei, valamint a válságra adott reakció kezelése.

Regisztrálok a 'Szervezeti és egyéni reziliencia' kurzusra!

A modulokat szakértők állították össze, és a köztük lévő kapcsolódási pontok segítenek a tanulóknak abban, hogy egy olyan látásmódot és összetett, teljes képet adó tudást kapjanak, amely szükséges a tudatos, ellenálló (online és offline) jelenléthez.