A képzés adatai:

Cím: Kommunikációs és konfliktuskezelési készségfejlesztő tréning interkulturális környezetben dolgozó szociális szakembereknek

NSZFI engedélyszám: S-05-051/2013

Továbbképzési pontérték: 35

Képzési időpontok:

  • 2014. szeptember 25-26.
  • 2014. október 16-17.
  • 2014. november 6-7.

A képzés:

Bentlakásos formában valósul meg, Budapesti helyszínen.

Ingyenes; a szállás és étkezés a résztvevők számára biztosított.

A résztvevők számára elméleti, szakmai anyagokat biztosítunk.

A sikeres befejezés feltétele a képzési napokon való folyamatos részvétel (mind a három képzési alkalom: összesen 6 nap).

A képzésre azon az állami- civil és for-profit szektorban dolgozó, közigazgatási és közszolgáltatási tevékenységet végzők jelentkezését várjuk, akik munkájuk során kapcsolatba kerülhetnek Magyarországon élő bevándorlókkal.

A képzéssel kapcsolatos részletes tájékoztatást és a jelentkezési lapot jelen levelünk mellékleteként csatoljuk, illetve megtalálhatóak az alapítvány honlapján is (http://tinyurl.com/psp7k2v, illetve http://tinyurl.com/lpslwqh).

Jelentkezés módja:

A jelentkezéseket e-mailben, faxon, illetve postai úton várjuk az alábbi elérhetőségeken[2]:

Németh Andrea

E-mail cím: andrea.nemeth@artemisszio.hu

Fax szám: +36 1 413 6516

Levelezési cím: 1445 Budapest, Postafiók 355.

Jelentkezés határidő: 2014. szeptember 12.

 

[2] A jelentkezési lappal együtt szükséges egy nyilatkozatot is kitölteni, mely a www.artemisszio.hu honlapról, a Készséges segítők – Szakemberek interkulturális képzése című hírblokk alatt található. A nyilatkozatban a jelentkező kijelenti, hogy az képzés során elsajátítottakat szándékában áll jelenleg, illetve a jövőben bevándorlókkal kapcsolatos munkája során hasznosítani.