Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az ez idő alatt felhalmozódott tudás és tapasztalat megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy a TKA a következő időszakban még nagyobb lendülettel és tervekkel, de azonos célokkal folytathassa a munkáját.

Az évforduló alkalmából a közalapítvány munkatársai többféle módon emlékeznek meg az eddig elért sikerekről. Megújul például a Tempus Közalapítvány logója, amely ősztől minden kommunikációs felületen és rendezvényen megjelenik arculati elemként, és amely méltó módon emlékeztet arra, hogy immár 25 éve áll a szervezet a pályázók szolgálatában.

A Tempus Közalapítvány munkatársai az ünnepben osztozni kívánnak szakmai partnereikkel, szakértőikkel, pályázóikkal, hiszen az elmúlt években elért sikerek csak közös együttműködéssel válhattak valóra.

Éppen ezért, születésnapi vendégkönyvet hoztak létre a www.tka.hu oldalon, ahol a negyedszázados évforduló alkalmából idézhetők fel a közalapítvánnyal kapcsolatos élmények és emlékek. A virtuális emlékkönyvben örömmel fogadják a közös munka, egy-egy kiemelkedő projekt, emlékezetes esemény, szakmai konferencia vagy továbbképzés kapcsán szerzett tapasztalatokat. Ajándékozza meg Ön is a Tempus Közalapítványt személyes üzenetével!

Az évfordulóhoz kapcsolódóan a közalapítvány is szeretne „ajándékot” adni néhány kiválasztott intézménynek, amelyek munkáját a szervezet nagyra becsüli és támogatni kívánja.

A következő egy évben a Tempus Közalapítvány ezüst fokozatú támogatóként gondoskodik a Budapesti Állat- és Növénykertben nemrég született kiselefántról, Samuról. Az örökbefogadásról szóló emléktáblát ünnepélyes keretek között helyezik el a közalapítvány munkatársai az Elefántház épületén.

Emellett a Tempus Közalapítvány bekapcsolódik a Szülők Háza Alapítvány állami gondozott gyerekeket támogató Tegyél jót! Ülj mellém! programjába is. A közalapítvány munkatársai önkéntes alapon segíthetik az alapítvány tevékenységeit – és ezzel a gyerekeket –, valamint jótékonysági akciókban vehetnek részt a partnerszervezetnél.

Forrás: tka.hu