Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A korábban, a Budapest Esély honlapján (http://www.pestesely.hu/?pageid=eselyegyenloseg_a_fovaros_telepulesi_eselyegyenlosegi_programja) írtak szerint halad a Főváros esélyegyenlőségi programjának készítése. Az első társadalmi egyeztetés keretében, a XI. Kerület Újbuda Önkormányzat együttműködésével kerületi egyeztető fórumot tartottunk (április 19., Újbuda), amelyen a kerületi esélyegyenlőségi referensek egészítették ki a készülő anyag problémafeltáró részét.

A civil-intézményi egyeztetésre május 27-június 20. között kerül sor, a Fővárosi Civil Irodával együttműködésben. Az egyeztetésen röviden bemutatjuk az elkészült helyzetfelmérés és problémafeltárás részt, illetve várjuk a civil szervezetek, intézmények, budapesti vállalkozások, munkáltatók és magánszemélyek meglátásait, kiegészítését a problémafeltáró fejezetekhez! A munkaanyag véleményezésére kétféle módon van lehetőség:

  1. Online véleményezés:

A fenti linkről letölthető anyaghoz szövegszerű javaslatokat e-mailben tehetnek 2016. június 20-ig, Szalay-Komka Norbert módszertani szakértőnek címezve, a komka@pestesely.hu címre.

Kérjük, a tárgya ezt írják: "FTEP, véleményezés"

  1. Személyes egyeztetőnapok: időpontjai: május 27., péntek, 10-12 óra; június 3., péntek, 10-12 óra; június 10., péntek, 10-12 óra; június 17., péntek, 10-12 óra

Az egyeztetőnapok helyszíne: a Fővárosi Civil Iroda Galériája, Budapest, V. ker., Bárczy István u. 1-3.

A pontosabb tervezhetőség érdekében kérjük, részvételi szándékát az adott egyeztető napot megelőző szerdán délig e-mailben jelezze!

Regisztráció és bővebb információ: Szalay-Komka Norbert módszertani szakértő, komka@pestesely.hu Kérjük, a tárgya ezt írják: "FTEP, regisztráció"

A társadalmi egyeztetés során az egyeztető napokon, illetve e-mailben beküldött javaslatokra a nyár végéig reagálunk, azokat lehetőség szerint beépítjük az anyagba. Az egyeztetések folytatását őszre tervezzük. Az őszi, második társadalmi egyeztetésen a mostani körben összegyűjtött problémákra adható stratégiai válaszok körét elemezzük majd.

forrás: Civil-Budapest Hírlevél