CivilTech
Hírek
Hír
A legjobb civil szervezeteket keressük
2019. március 27.


452


Elindult a Civil Díj 2019 közönségszavazása, hamarosan kiderül, kik az év legsikeresebb civil szervezetei. Te kiben hiszel?

Közel 120 pályázat érkezett az idei Civil Díjra, közülük került ki a 31 döntős szervezet. Izgalmasabbnál izgalmasabb projektek: egy akció, ahol rászoruló nőknek gyűjtöttek alapvető női higiéniás csomagot, a csiga, aki lefutották a vonatot Mátészalkánál, vagy épp az italautomatából megvásárolható könyvek. Számos kiemelkedő program és akció valósult meg, és mind civil kezdeményezéssel.

Most egy szavazattal bárki részese lehet, hogy válasszon az év legsikeresebb, legjobb civil projektjei közül. A döntőbe jutott szervezetekre 2019. április 15. éjfélig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elért szervezet kapja a Civil Díj közönségdíját.

Civil Díj 2019

A Civil Díj programot a NIOK Alapítvány hozta létre, a program főtámogatója a MagNetBank, szervezésében az együttműködő partner a Civil Iránytű Alapítvány, és médiapartnere a Nők Lapja Café, valamint a nonprofit.hu.

Videó a 2018-as Civil Díjról: https://www.youtube.com/watch?v=CaH70Ho-Hh8

A Civil Díjról

A NIOK Alapítvány a Civil Díj program keretében olyan kezdeményezéseket, programokat díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el. Fontos szempont, hogy széles közönség számára is ismertebbé váljon a civilek tevékenysége, munkájuknak össztársadalmi hatása.  A díj negyedik alkalommal kerül kiosztásra, a szakmai zsűri minden évben több kategóriában ítéli oda az elismeréseket.
Pályázat
A 13600 – telefonos adománygyűjtő szolgáltatás azért jött létre, hogy az adománygyűjtő szervezeteknek egy gyors, biztonságos és átlátható adománygyűjtési lehetőséget biztosíts ...
Pályázat
109 szervezet jutott tovább a MOL Helyi Érték Program 2. fordulójába, ahol a MOL vásárlói dönthetik el, mely szervezet nyerje el a max. 500.000 Ft-os támogatást helyi közösség ...
Pályázat
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet Szülősegítő szolgáltatások támogatása 201 ...
Pályázat
Pályázatokat hirdet az NKA Örökségvédelem Kollégiuma kulturális örökségvédelmi célok megvalósításának támogatására.
Címkék