Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

2012 júliusa óta működik a civil szervezeteket támogató megyei központok hálózata, a 2011. évi CLXXV. törvényben (civil törvény) foglaltak alapján. A címet és a vele járó támogatást pályázati úton nyerhetik el civil szervezetek a társadalmi és civil kapcsolatokért felelős miniszter döntése alapján, általában 2 éves időtartamra.

Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés. Ezért kérdőívünkel az érintettek, maguk a civil szervezetek tapasztalatait és véleményét szeretnénk megismerni. Az adatok összegzése alapján szükség szerint javaslatokat fogalmazunk meg a CIC hálózat fejlesztése, javítása érdekében.

A kérdőív ezen a linken érhető el, kitöltése önkéntes és névtelen, és csak néhány percet vesz igénybe. Az eredményeket kizárólag összesített formában hozzuk nyilvánosságra!

Közreműködését előre is köszönjük!

Ökotárs Alapítvány