Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Tisztelt Szervezeti Képviselő, tisztelt Kolléga!

A Bécsi Egyetem (UW) Szociális Vállalkozások Kompetenciaközpontja egy internetes kérdőíves vizsgálatot indít 16 országban, köztük Magyarországon is a civil társadalom helyzetének felmérésére. A programba, amely egy korábbi kutatás eredményeire alapozva a változások nyomonkövetésére fokuszál, mintegy 100 véletlenszerűn kiválasztott civil szervezet szeretnének bevonni, melyek időközönként egy kb. 15 perc alatt kitölthető kérdőívet kapnának. A kérdőív angol nyelvű, de döntően zárt kérdéseket tartalmaz, melyek megválaszolása nem igényel magas fokú nyelvtudást.

Mint a kutatás magyarországi koordinátora, kérném együttműködését, a kutatási programba való részvételét. Csatolom a WU Vienna hivatalos felkérő levelét is, magyar fordítással, melyben megtalálható a regisztrációhoz szükséges link is. A regisztráció egy rövid, 7 kérdésből álló internetes adatlap, melyben lehetőség van arra is, hogy más hazai civil szervezetet is ajánljanak a szervezőknek.

A levélben hivatkozott korábbi angol nyelvű tanulmány magyar nyelvű összefoglalóját a Civil Szemle 50. számában („Civil társadalmi mintázatok Közép- és Kelet-Európában”, 35-66. oldal) publikáltuk, az érdeklődők az alábbi linken letölthetik:

http://www.civilszemle.hu/downloads/50_Civil_Szemle_2017_1_web.pdf

Remélem, számíthatunk közreműködésére, segítségét előre is köszönöm.

Amennyiben bármilyen információra lenne szüksége, kérem, nyugodtan keressen meg.

Üdvözlettel,

Sebestény István, nonprofit kutató
drsebestenyistvan@gmail.com
+36-30-9647263