Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Van Helyed budapesti központja a Stúdió+ irodavezetőt keres hosszútávra! Keressük azt a megbízható, lelkes munkatársunkat, aki elkötelezett a munkánk iránt és magabiztosan érzi képességét a budapesti központunk adminisztratív vezetésére.

Az irodavezető főbb feladatai:

  • adminisztráció, leltárkészítés, jegyzőkönyvírás, szerződéskötés
  • a budapesti Stúdió+ működésének átlátása, ahhoz való asszisztálás
  • az alapítványi autó vezetése
  • adományszervezés
  • munkaügyi feladatok elvégzése
  • pénzügyek, számlák intézése
  • magabiztos számítógépes alapismeretek

Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik számára nem jelent problémát a rugalmas, több mindenre kiterjedő munka, akik otthonosan érzik magukat egy irodai munkakörben, akik könnyen megbírkóznak az adminisztrációs feladatokkal, akik eligazodnak a közösségi média és a virtuális tér világában és akik számára kihívást vagy izgalmat jelent a non-profit szférában való tevékenység, munka. Számunkra elsősorban az a fontos, hogy egy dinamikus, jó teherbírású ember légy, akit lelkesít az alapítvány tevékenysége.

A Van Helyednél biztos lehetsz abban, hogy egy dinamikus sokszínű csapat része lehetsz, ahol mindig van mit tenni. Az irodavezető szerepe elengedhetetlen a Stúdió+ mindennapi működéséhez, a minél magasabb minőségű szolgáltatások rendszerének kiépítéséhez, így a Stúdió+ növendékeinek minél átfogóbb támogatásához.

Hogyan jelentkezz?
Kérjük, hogy jelentkezésedben küldd el az önéletrajzod és egy legfeljebb egy oldalas motivációs levelet az alábbi e-mail címre: khjoanna@gmail.com.

Jelentkezési határidő: szeptember 13.

Munkakezdés a felvételt követően.

Köszönjük a jelentkezésed!

A Van Helyed csapata