Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Life Designer Támogatott Önkéntes Program

- Jó csapattal a legjobb szélben

Kíváncsi vagy, hogy mi a te igazi önmegvalósításod, mi az, amiben nagyon jól teljesítesz, mondhatni zseniális övezetben vagy és mire érdemes alapoznod a további életedet?

Ha végigcsinálod az „ÉletMűvész” Programunkat, akkor a helyedre, a küldetéscsoportodba kerülsz, új tetterő jelentkezik benned, amitől te magad is érzed, hogy jó helyen jársz, amikor egy tanuló csoport erőforrásaira, az exponenciális intelligenciára kapcsolsz.

Jelentkezési feltételek:

Havi 80 órás önkéntes szerződés aláírása 6 hónap időtartamra

középiskolai végzettség,  18 és 22 év közötti életkor, budapesti lakhely

Nem lehet munkaviszonyod és nappali tagozatos hallgatói jogviszonyod

Juttatások: étkezés, TB, biztosítás, munkaruha, intenzív nyelvtanfolyam, ingyenes Life Designer tehetségkutató és önmegvalósító képzés, csapatépítő tréning,  személyes coaching, 80 órás intenzív angol nyelvtanfolyam, pénzjutalom.

A program színhelye: Budapest (csak budapesti lakhellyel rendelkezők jelentkezését tudjuk fogadni)

Előnyt jelent: Érdeklődés az ifjúsági projektek, EU mobilitás, kommunnikáció, marketing, honlap kezelés-fejlesztés, rendezvényszervezés, pályázatírás, projektadminisztráció, pénzügyi tervezés, sturtup, nonprofit erőforrásszervezés, önkéntes munka iránt, angol és más idegen nyelv ismerete, jogosítvány.

Az önkéntes idő letelte után állandó csapataggá és önálló projektmenedzserré válhatsz, Külföldi és vidéki szakmai gyakorlat, éles helyzetekben hazai és nemzetközi színtéren is kipróbálhatod magad!

+ Start-up üzleti ötleteid megvalósítása, saját projektjeid kidolgozása támogatott keretek között.

Jelentkezni önéletrajz és motivációs levél beküldésével lehet.

scotcharkadas@gmail.com 

Kérdés esetén hívható: 06-20-2535950

Együttműködés Iskolája

Képzési Központ és Társadalmi Vállalkozás Projektiroda
www.nagymadar.hu