Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

 

 

 

A Köszikávé felhívással a Szemem Fénye Alapítvány és a Dóri Ház* arra buzdítja Magyarország lakosságát, hogy szeptember 26-án, az aznapi kávéjukat, teájukat barátaik, munkatársaik, családtagjaik és ismerőseik társaságában, a jótékonyság jegyében fogyasszák el.

koszikave-logo-szives-2.jpg

 

Számos vendéglátóegység küldetésük mellé állt, és a náluk elfogyasztott kávék árának egy részét, vagy egészét a szervezetnek továbbítják, így támogatva hazánk első gyermekhospice házát, a Dóri Házat. Íme egy térkép, ahol megtalálod a hozzád legközelebb eső Köszikávé helyszínt.

Nincs más dolgod, mint figyelni a kiválasztott helyen a vendégváró asztalra helyezett perselyt, és jelképesen kifizetni az elfogyasztott eszpresszók, machiatók latték, cappuccinók, hosszú és jegeskávék, teák, és frissítők, valamint sütemények és apró harapnivalók árát.

Ha kávézás közben kezedbe akadna a mobilod, ne habozz támogatni az alapítványt az Adhat Vonal segítségével! Tárcsázd a 13600-as számot, majd a hangjelzés után üsd be a Szemem Fénye Alapítvány 28-as kétjegyű mellékét, vagy küldd el SMS-ben a 13600-as számra. Vagy vásárolj különleges köszikávés kiegészítőket az Alapítvány webshopjában!

Mindenképpen kövesd őket Facebook-on!

Kávézós szép napot!

 

*A Szemem Fénye Alapítvány és a Dóri Ház, egész évben várja a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket és családtagjaikat, akik különböző térítésmentes szolgáltatásokat vehetnek igénybe az év 365 napján. A küzdelmektől és gondoktól megfáradt hozzátartozóknak így, ha csak pár nap erejéig is, de lehetőségük nyílik a feltöltődésre, miközben gyermekükről szakképzett személyzet gondoskodik. Őértük jött létre 2013-ban a Köszikávé nap is, mely egy angliai, rákbetegeket támogató szervezet, a Macmillan Cancer Support kampányának mintájára létrehozott országos akció.