A 2020 márciusa óta jelen lévő koronavírus járvány sajnos a civil szektor működését, és a szervezetek által megvalósított programok- és események lebonyolítását is nagymértékben megnehezítette. Az online térbe való költözés a közösségekre, és azok működésére is rányomta a bélyegét, éppen ezért fontos, hogy az elmúlt hetekben végre újraindulhatott az ifjúsági - civil szektor, a formális és informális közösségi élet, valamint annak programjai. Utóbbiak, vagyis a személyes jelenléttel megvalósuló események (pl. táborok, képzések, oktatási és szabadidős programok, önkéntes akciók, stb.) kiemelten szemléltetik azt, hogy mennyire sokféle és értékteremtő programok erősítik a közösségi életet napjainkban is.

A fotópályázaton olyan 18 és 35 év közötti magánszemélyek vehetnek részt, akik kapcsolódnak valamilyen civil szervezethez. A Pályázaton egyetlen olyan képpel lehet indulni, amely többek között:

  • Felhívja a figyelmet a közösségi élet fontosságára
  • Bemutatja a fiatalok számára kínált programlehetőségek széles palettáját
  • Láthatóvá teszi a velük foglalkozó civil szervezetek sokszínű tevékenységét
  • Bemutatják egy - egy civil szervezet vagy informális közösség valamilyen közösségi vagy szakmai programját

Nevezési időszak: 2021. július 26. - 2021. szeptember 19. 23:59

Bővebb információért keressék fel az egyuttujra.hu oldalt, az esetlegesen felmerülő kérdéseket pedig az info@ifjusagitanacs.hu címre várják.