Változások a korábbi pályázatokhoz képest:

  • Tanácsadás (DKÜ lebonyolítási tanácsadás) központosított közbeszerzésre kötelezetteknek is.
  • Minden számítógép SSD meghajtóval szerelve. Elérhető WINDOWS 11 is.
  • Bizonyos kiegészítők, például a notebookok, monitorok, önállóan is igényelhetőek (nem szükséges asztali számítógépes szolgáltatáscsomagra pályázni).

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok által, illetve segíteni a meglévő géppark fejlesztését SSD meghajtót tartalmazó (gyorsabb indítást és működést biztosító eszközt) és akár

16GB memóriájú, több monitort is kezelni képes számítógépekre, akár 3 év teljes körű garanciával. Kiegészíthető a pályázat továbbá NOTEBOOK-okkal, monitorokkal, a pályázati csomagok darabszámától függetlenül. Pályázati keret: Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft. és szerződött partnerei (partnerek listájához lásd a weboldalt: www.oip.hu) kínálatából összeállított számítógépes szolgáltatáscsomagok. Figyelembe véve az egyre növekvő digitalizációs igényeket, az itt közölt tartalommal és árszínvonalon 1500 gépet tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagpályázható (a különböző kategóriák eltérő mennyiségben) az alábbi feltételekkel.

A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A pályázat benyújtása díjmentes, a nyertes pályázóknak a választott számítógépesszolgáltatási csomagnak megfelelően, a pályázat táblázatos részeiben olvashatóak a konkrét fizetendő összegek. A pályázónak lehetősége van a számlázás bontását kérni (így biztosítva a könnyebb elszámolhatóságot például a telephelyek közötti nyilvántartáshoz, vagy bármilyen más okból kifolyólag).

 

További részletek: oip.hu