Pályázatok
Pályázat
MACIARC: újra civilszervezetek az ARC-on


979

Határidő: 2017. július 11.

Idén is óriásplakát pályázatot hirdetünk a MACI – Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program támogatásával és együttműködésével.

MACIARC Pályázat civilszervezetek és kreatív ügynökségek számára

A MACI (Magyar Civilszervezetek közössége) és a civiltársadalom összefogását, tevékenységét segítő MagNet Magyar Közösségi Bank közreműködésével idén is lesz MACIARC pályázat az ARC-on.

A kiírók olyan pályamunkákat várnak, amelyek érzékenyen, empatikusan és kreatívan járnak körül egy-egy civilszervezethez köthető témát, ráadásul ösztönöznek a be- és elfogadásra. Az idei kiírás ugyanis egyetlen javaslatot tartalmaz. Olyan interaktivitásra ösztönző pályázati munkákat várnak a MACIARC-ra, amelyek megmozgatják a nagyközönség fantáziáját, a befogadót bevonják, aktív, cselekvő részvételre, akcióra, megosztásra, továbbadásra ösztönzik. De hagyományos, nem interaktív óriásplakát tervekkel is lehet pályázni.

Pályázat magyar civilszervezetek és kreatív ügynökségek számára

Az ARC úgy segíti a civil törekvéseket, hogy idén is felhívással fordul a magyar civilszervezetek, kreatív ügynökségek, alkotók felé. A 17. ARC kiállításon 5-11 óriásplakát helyet biztosít azoknak az alkotásoknak, amelyek a kiírt pályázat alapján legszellemesebben, legkreatívabban mutatják be valamely civilszervezet munkáját.

A pályázatot a civilszervezetek nyújthatják be, de az ARC bízik abban, hogy számos kreatív ügynökség, grafikus vállal közösséget a jó civil kezdeményezésekkel, és ajánl fel pro bono segítséget annak érdekében, hogy a nagyközönség előtt interaktivitásra ösztönző módon bemutasson egy-egy civilszervezetet.

A MagNet Bank és az ARC segítséget nyújt abban is, hogy a lehetséges partnerek egymásra találjanak: 2017. június 19-én, egy rapid randi keretén belül alkalmat adnak az ismerkedésre civilek és kreatívok között. Itt jó ügyek találhatnak olyan kreatív partnerre, aki formába önti és segít megmutatni azokat. A rapid randira a civilrapidrandi@magnetbank.hu címen lehet jelentkezni 2017. június 11-ig.

A legjobb 5-11 alkotás a 17. ARC kiállításon, „MACIARC” kamara kiállítás keretében kerül kiállításra.

A pályázatok leadási határideje: 2017. július 11.

A pályázati kiírás elérhető a www.arcmagazin.hu oldalon.

És persze pályázni lehet az ARC-ra is!

A MACIARC pályázat mellett természetesen számítunk az alkotókra a 17. ARC pályázaton is, amelynek idén az ajánlott főtémája a civilség jelenségét járja körül. Az idei, közérzeti pályázat címe: Vigyázat, civilek!

Szerinted ki a civil? Te civil vagy? Vagy profiként kívülről nézed ezt az egész őrült civilezést? Te szereted a civilséget? Van róla véleményed? Szerinted fontos civilnek lenni, vagy a legnagyobb ártalom?

Rengeteg kérdés, ezerféle válasz. Ha neked is van, pályázz!

Azt gondolsz, amit akarsz, és azt alkotsz, amit eszedbe jut erről – nekünk csak az számít, hogy alkoss, vegyél részt az idei ARC kreatív párbeszédében, aminek középpontjában a civilek, a civilség és a civilezés áll.

Az óriásplakátra készített pályázatok leadási határideje: 2017. július 11. Részletek a www.arcmagazin.hu oldalon.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Pályázat
A szegénység és a társadalmi kirekesztődés elleni küzdelem kiemelt feladata az Európai Uniónak, ezért a 2020-as célkitűzések egyik konkrét vállalása, hogy az unión belül legal ...
Címkék