Pályázatok
Pályázat
Meet and Code


1363

Határidő: 2018. szeptember 15.

Programozás és digitalizálás gyermekek és fiatalok számára Európában - ez a Meet and Code programsorozat központi témája.

Meet and codeA kezdeményezés programozással kapcsolatos rendezvények szervezését támogatja rendezvényenként 400 Euró értékben. A Meet and Code 8 és 24 év közötti fiatalok számára nyújt lehetőséget, hogy megismerkedhessenek a programozás izgalmas és szerethető oldalával. Az események az EU Code Week keretében zajlanak 2018. október 6. és 21. között. A pályázatok benyújtására 2018. szeptember 15-ig van lehetőség.

A pályázat célja
Megmutatni a fiataloknak, milyen szórakoztató is tud lenni valójában a kódolás és hogyan valósíthatják meg ötleteiket programozással. Mindez szinte bármilyen formában történhet – legyen az műhelymunka, filmes projekt, vagy akár robotikai előadás.

A pályázók köre
Rendezvényeket tarthatnak például iskolák, informatikai szakemberek, cégek vagy számítógépes klubok is, a pályázó azonban csak civilszervezet lehet, pl. iskolai alapítvány vagy egyesület.

További információ
A Meet and Code programot az SAP, a NIOK Alapítvány, valamint a TechSoup Europe hálózat teszi lehetővé.
További információk a www.meet-and-code.org címen érhetők el, a jobb felső sarokban magyar nyelvre váltható az oldal. A pályázatok benyújtásához a szervezetnek regisztrálnia kell. A regisztrációkor a szervezeteknek lehetőségük van jelentkezni egy versenyre is 3 kategóriában, melynek győztesei (kategóriánként egy) 2500 eurós támogatásban részesülnek. Pályázni lehet a versenyben való részvétel nélkül is. Bővebb információ itt.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Címkék