Megnyílt a SozialMarie 2020. évi felhívása!

JAN
21

Határidő: 2020. január 21.

Idén újra kiváló társadalmi innovációkat keresünk a kelet-közép-európai térségben.

Idén újra kiváló társadalmi innovációkat keresünk a kelet-közép-európai térségben

A felhívás nyitott magánszemélyek, a civil társadalom, az üzleti és közszféra által megvalósított, társadalmi kihívássokra megoldást kínáló projektek számára. A pályázat földrajzi területe Magyarország, Ausztria, Csehország, Szlovákia és az idei évtől Horvátország egészét átfogja.  Szlovéniában a projektek Bécstől 300 km-en belül kell, hogy megvalósuljanak.

A felhívás 2020 január 21-ig áll nyitva, a pályázati benyújtás a honlapunkon keresztül történik.

A legjobb 15 társadalmi innováció Bécsben, 2020. május 1-én a nyilvános Díjátadón veheti át a SozialMarie Díjat. Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró díjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 euró elismerést kap.

A felhíváshoz kapcsolódó összes információt megtalálja a https://www.sozialmarie.org/hu/palyazati-felhivas oldalon.

Save the date: Önt is várjuk november 28-án vagy december 11-én a Társadalmi Innováció Workshopunkra Czafrangó Jánossal, a SozialMarie fővédnőkével a MagnetHázba. A workshopot a benyújtandó projektek eredményes bemutatásának gyakorlására tartjuk. Bővebb információval még a héten jelentkezünk a hírlevelünkben.

Örömünkre szolgál, hogy egy újabb lépést tettünk, és Horvátország teljes területéről lehet már pályázatot beadni. Ez alkalomra közlünk egy interjút Branimir Šloserrel, a Zágráb 041 Labdarugó Egyesület képviselőjével, 2019. évi nyertes projektgazdával.  


Címkék
innováció, pályázatírás, szociális