„A Szikla” Múzeumi Közhasznú Alapítvány ismét pályázatot hirdet Sziklakórház Atombunker Múzeum diákok körében történő széles körű megismertetése céljából múzeumi tárlatvezetés, utazási költség, valamint – igény esetén, amennyiben a támogatási keret megengedi – meleg ebéd és kiegészítő programok megtérítésére.

A támogatás mértéke a 2024 évben pályázatonként maximum bruttó 200.000 Ft összegű támogatás. A pályázat keretében érkező támogatottak a Sziklakórház Atombunker Múzeumban térítésmentesen vehetnek részt tárlatvezetésen.

A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson a Sziklakórház Atombunker Múzeum megismerésére a Magyarország területén található azon iskolák számára is, akiknek nem áll rendelkezésre a megfelelő anyagi forrás a látogatás költségeinek finanszírozására. Pályázhatnak a Magyarország területén található állami és nem állami fenntartású általános- és középiskolai oktatási intézmények.

A teljes pályázati kiírást az alábbi linken tudják megtekinteni.

https://uti.sziklakorhaz.eu/SZIKLA_UTI_2024_I.utem_palyazati_kiiras.pdf

SZIKLA-UTI-2024 - I. ütemének határidejei

A támogatási kérelem benyújtása 2024 január 8. napjától lehetséges.
Pályázatot benyújtani a pályázati keret kimerüléséig, de legkésőbb 2024 május 31-ig van lehetőség.  

A támogatás felhasználása időpontjának – tehát az utazásnak és múzeumlátogatásnak – 2024 január 8. és 2024 június 30közé kell esnie.

A pályázati anyag benyújtása kizárólag elektronikusan, az alábbi linken keresztül lehetséges: https://uti.sziklakorhaz.eu/

Bármilyen kérdéssel, egyeztetéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.