A pályázati felhívásra támogatási kérelem a pályázati felhívás megjelenésétől 2024. június 20-án 12:00 óráig nyújtható be elektronikusan, az Együttműködési Program pályázói felületén, a CHRIS rendszeren keresztül, amely elérhető az alábbi helyen:

https://chris-system.hu

A pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatban érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet:

svajcialapvet@szechenyiprogramiroda.hu

A CHRIS rendszerrel kapcsolatban érdeklődni, technikai problémát jelezni, segítséget kérni az alábbi e-mail címen lehet:

chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a pályázatok beérkezési sorrendje semmilyen módon nem befolyásolja az értékelésüket!

Javasoljuk, hogy a pályázat véglegesítésével és benyújtásával mindenképp várják meg az információs napot, amelyre várhatóan 2024. május II. felében kerül sor.

A pályázati felhívással kapcsolatban érkezett kérdések és az arra adott válaszok az alábbi linken érhetők el: Kérdések és válaszok

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel a Svájci - Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját – www.svajcialap.hu -, valamint Facebook és Instagram oldalait, illetve ha eddig még nem tették meg, iratkozzanak fel a hírlevélre is a pályázati lehetőséggel és az információs nappal kapcsolatos, legfrissebb tájékoztatások elérése érdekében!

Pályázati felhívás SM01 VET

Forrás: svajcialap.hu