Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

REC Program pályázata

JÚN
19

Határidő: 2018. június 19.

Pályázati felhívás : A) a nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán prioritásban

Összefoglaló:

A REC Program pályázatot hirdet az alábbi témában: A nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán.

Célok:
  1. Az 'A' prioritás célja a nők és a férfiak közötti egyenlőség előmozdítására irányuló projektek támogatása a nyilvános vitákban, a vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban.
  2. A 'B' prioritás célja olyan projektek támogatása, amelyek célja a munka és a magánélet egyensúlyának támogatására az uniós jog jobb végrehajtása, különös tekintettel az elbocsátással szembeni védelemre és a várandóság vagy a szülési jog miatti kedvezőtlen bánásmódra.

Végrehajtó ügynökség: Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság (DG JUST)
Pályázati azonosító: REC-RGEN-WWLB-AG-2018
Státusz: nyitott
Határidő: 2018.06.19.
Keretösszeg: 3 700 000 EUR
Támogatási forma: Vissza nem térítendő
Támogatási intenzitás: 80%

Kedvezményezett:

A pályázóknak és a partnereknek közintézményeknek vagy magánszervezeteknek kell lenniük, amelyek a programban részt vevő országok valamelyikében székhellyel rendelkeznek, illetve lehetnek nemzetközi szervezetek is. A nyereségorientált szervezeteknek közintézményekkel vagy nonprofit nonprofit szervezetekkel partnerségben kell benyújtaniuk a pályázatot.

Konzorciumi előírás:

A projekt lehet transznacionális vagy nemzeti jellegű. A világos európai dimenzióval rendelkező projektek előnyben részesülnek.

forrás, bővebben: palyazatokmagyarul.eu


Címkék
pályázat, pályázatírás, jogvédelem, esélyegyenlőség