Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ragyogjon Magyarország!

MÁJ
06

Határidő: 2019. május 06.

A Ragyogjon Magyarország! Program célja, hogy megtaláljuk és megtisztítsuk azokat a közösségi tereket, amelyek használata kiemelten fontos a helyi közösségek számára.

cif - Ragyogjon Magyarország!

Bántják a piszkos közterek? Szeretne egy tiszta, ápolt városban élni? Akkor jó hírünk van, ugyanis most különösebb megerőltetés nélkül tehet a környezete tisztaságáért. Nem kell mást tennie, csak rámutatni az Önt zavaró piszkos köztéri területre, felületre, tárgyra és a Cif-önkéntesei ingyen és bérmentve megtisztítják. Persze azért nem ennyire egyszerű, mert a rámutatást egy pályázat formájában kell teljesítenie. Pályázni azonban roppant egyszerű. Bármilyen civil szervezet pályázhat, bármilyen köszhasználatú területtel, akár olyannal is, amihez semmi köze. Csatlakozzon Ön is a Ragyogjon Magyarország Programhoz, és tisztítsa meg kedvenc közterét a Cif segítségével!

Kik pályázhatnak: közhasznú jogállású társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek)

Mire: egy közterület (pl. homlokzat, tér) / magánterület (épület) megtisztítása és rendbetétele.

Hogyan: a ragyogjonmagyarorszag.huhonlapon található pályázati űrlap kitöltésével és a felületen történő beküldésével.

Mit nyerhetnek: a nyertes pályázatok által javasolt helyszíneket az Unilever 3 millió Ft értékben megtisztítja

Értékelés: független zsűri által történő, illetve közönségszavazás útján.

Bővebben


Címkék
pályázatírás, környezet