Pályázatok
Pályázat
Ragyogjon Magyarország!


1068

Határidő: 2019. május 06.

A Ragyogjon Magyarország! Program célja, hogy megtaláljuk és megtisztítsuk azokat a közösségi tereket, amelyek használata kiemelten fontos a helyi közösségek számára.

cif - Ragyogjon Magyarország!

Bántják a piszkos közterek? Szeretne egy tiszta, ápolt városban élni? Akkor jó hírünk van, ugyanis most különösebb megerőltetés nélkül tehet a környezete tisztaságáért. Nem kell mást tennie, csak rámutatni az Önt zavaró piszkos köztéri területre, felületre, tárgyra és a Cif-önkéntesei ingyen és bérmentve megtisztítják. Persze azért nem ennyire egyszerű, mert a rámutatást egy pályázat formájában kell teljesítenie. Pályázni azonban roppant egyszerű. Bármilyen civil szervezet pályázhat, bármilyen köszhasználatú területtel, akár olyannal is, amihez semmi köze. Csatlakozzon Ön is a Ragyogjon Magyarország Programhoz, és tisztítsa meg kedvenc közterét a Cif segítségével!

Kik pályázhatnak: közhasznú jogállású társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek)

Mire: egy közterület (pl. homlokzat, tér) / magánterület (épület) megtisztítása és rendbetétele.

Hogyan: a ragyogjonmagyarorszag.huhonlapon található pályázati űrlap kitöltésével és a felületen történő beküldésével.

Mit nyerhetnek: a nyertes pályázatok által javasolt helyszíneket az Unilever 3 millió Ft értékben megtisztítja

Értékelés: független zsűri által történő, illetve közönségszavazás útján.

Bővebben
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék