Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Vodafone Digitális Díj

MÁR
05

Határidő: 2019. március 05.

A Vodafone Magyarország Alapítvány a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével első alkalommal hirdeti meg Vodafone Digitális Díj című pályázatát.

15 millió forint összdíjazású , társadalmi célú technológiai díjat hirdet a Vodafone Magyarország Alapítvány. A pályázatokat három kategóriában várjuk: 

  • Digitális Gyerekek,
  • Digitális Család és 
  • Digitális Társadalmi Szervezetek.

Azaz olyan pályázatokat várunk, melyek a fenti három társadalmi réteg valamelyikét támogatja, digitális megoldást adnak kihívásaikra. A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és szervezetek egyaránt pályázhatnak.

A Vodafone Digitális Díjjal célunk, hogy mindennapi kihívásokkal küzdő társadalmi rétegeket (gyerekeket, családokat, nonprofit szervezeteket) kapcsoljunk össze olyan tehetséges innovátorokkal, akik digitális megoldásaikkal megkönnyítik azok életét, munkáját.

A Vodafone Alapítvány tevékenységének a fókuszában a családok, a gyerekek, és a nonprofit szervezetek támogatása és felzárkóztatása áll. Technológiai vállalatként a Vodafone felismerte, hogy a digitalizáció segítségével minden területen hatványozott fejlődést lehet elérni, ezért a Vodafone Digitális Díjjal olyan digitális megoldásokat keresünk, melyek a családok, a gyerekek vagy a nonprofit szervezetek mindennapi kihívásaira jelentenek választ.

forrás, bővebben: vodafone.hu


Címkék
pályázat, pályázatírás, egészségügy, oktatás, környezet