15 millió forint összdíjazású , társadalmi célú technológiai díjat hirdet a Vodafone Magyarország Alapítvány. A pályázatokat három kategóriában várjuk: 

  • Digitális Gyerekek,
  • Digitális Család és 
  • Digitális Társadalmi Szervezetek.

Azaz olyan pályázatokat várunk, melyek a fenti három társadalmi réteg valamelyikét támogatja, digitális megoldást adnak kihívásaikra. A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és szervezetek egyaránt pályázhatnak.

A Vodafone Digitális Díjjal célunk, hogy mindennapi kihívásokkal küzdő társadalmi rétegeket (gyerekeket, családokat, nonprofit szervezeteket) kapcsoljunk össze olyan tehetséges innovátorokkal, akik digitális megoldásaikkal megkönnyítik azok életét, munkáját.

A Vodafone Alapítvány tevékenységének a fókuszában a családok, a gyerekek, és a nonprofit szervezetek támogatása és felzárkóztatása áll. Technológiai vállalatként a Vodafone felismerte, hogy a digitalizáció segítségével minden területen hatványozott fejlődést lehet elérni, ezért a Vodafone Digitális Díjjal olyan digitális megoldásokat keresünk, melyek a családok, a gyerekek vagy a nonprofit szervezetek mindennapi kihívásaira jelentenek választ.

forrás, bővebben: vodafone.hu