Háttéranyagok
Háttéranyagok
Elektronikus úton megküldött beszámolókra érkező visszajelzések Ügyfélkapura, Cégkapura


297Az elektronikus beszámoló feldolgozását követően az Országos Bírósági Hivatal által kiállított válasz (OBHGEPI) az előterjesztő magánszemély Ügyfélkapujára, illetve a civil szervezet Cégkapujára érkezik az alábbiak szerint:

  • szabályszerű benyújtás esetén egy „Igazolás” megnevezésű dokumentum, 
  • nem szabályszerű benyújtás esetén egy tájékoztatólevél érkezik, amelyben a hiba pontos megjelölésével hívjuk fel a figyelmet a beszámoló ismételt előterjesztésére.

Ha a Tárhelyen 3 napon belül nem történik meg a dokumentum átvétele, második értesítés kerül kiküldésre. Amennyiben a második értésítől számított 5 munkanapon belül sem kerül letöltésre az irat, a küldemény kézbesítettnek minősül.

Elektronikus úton megküldött beszámolókra érkező visszajelzések Ügyfélkapura, Cégkapura
kép forrása: birosag.hu

A Tárhely beállítása szerint az érkezett dokumentumok 30 napon túl törlésre kerülnek, ezért azokat érdemes vagy a "Tartóstár"-ba áthelyezni, vagy pedig lementeni későbbi felhasználásra.

Kérjük, figyeljék, és minden esetben olvassák el az OBH által visszaküldött válaszüzenetet!
 

Kapcsolódó hírek

forrás: birosag.hu
Hír
Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig.
Hír
A Civilizáció koalícióban együttműködő, alulírott civil szervezetek kiállunk a kutatás Alaptörvényben biztosított szabadsága mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a Magyar ...
Hír
Noha a rendszer már több mint 5 éve működik jelenlegi formájában, a CIC-ek eredményességéről, hatékonyságáról kevés a visszajelzés.
Hír
A daganatos halálozások számának csökkenését várják ettől.
Hír
Képzéseink segítségével eredményesebb lehet a munkád! A SIMPACT tréningjeivel időt, pénzt és frusztrációt spórolhatsz meg, és jobb minőségű anyagokat készíthetsz.
Címkék