Háttéranyagok
Háttéranyagok
Elektronikus úton megküldött beszámolókra érkező visszajelzések Ügyfélkapura, Cégkapura


347Az elektronikus beszámoló feldolgozását követően az Országos Bírósági Hivatal által kiállított válasz (OBHGEPI) az előterjesztő magánszemély Ügyfélkapujára, illetve a civil szervezet Cégkapujára érkezik az alábbiak szerint:

  • szabályszerű benyújtás esetén egy „Igazolás” megnevezésű dokumentum, 
  • nem szabályszerű benyújtás esetén egy tájékoztatólevél érkezik, amelyben a hiba pontos megjelölésével hívjuk fel a figyelmet a beszámoló ismételt előterjesztésére.

Ha a Tárhelyen 3 napon belül nem történik meg a dokumentum átvétele, második értesítés kerül kiküldésre. Amennyiben a második értésítől számított 5 munkanapon belül sem kerül letöltésre az irat, a küldemény kézbesítettnek minősül.

Elektronikus úton megküldött beszámolókra érkező visszajelzések Ügyfélkapura, Cégkapura
kép forrása: birosag.hu

A Tárhely beállítása szerint az érkezett dokumentumok 30 napon túl törlésre kerülnek, ezért azokat érdemes vagy a "Tartóstár"-ba áthelyezni, vagy pedig lementeni későbbi felhasználásra.

Kérjük, figyeljék, és minden esetben olvassák el az OBH által visszaküldött válaszüzenetet!
 

Kapcsolódó hírek

forrás: birosag.huA Tudástár frissítésében dr. Tarczay Áron ügyvéd nyújt segítséget szerkesztőségünknek.


Hír
Idén minden eddiginél korábban kezdődtek el a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatainak előkészítő munkálatai. Ennek eredményeként a kiírás is minden eddiginél korábbra ...
Hír
Az elmúlt hónapokhoz hasonlóan továbbra is folyamatosan érkeznek bejelentések az Országos Bírósági Hivatalhoz, mely szerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek ...
Hír
Az eddigi ötről tíz százalékra emelkedik a civil szervezetek adományok után igényelhető normatív támogatása, amelyre hétfőtől lehet pályázni.
Hír
Jövőre közel kétmilliárd forinttal több pénz jut majd a civil szervezeteknek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatain keresztül – hangzott el ma délelőtt azon a tájékoztatón, ...
Címkék