Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Hálózatfejlesztés. Civil Műhely kötetek 2. proHáló - Hálózat a nonprofit szolgáltatások és a nonprofit szolgáltatók hálózatának fejlesztéséért.

Kiadványok

Kiadó: Nevelõk Háza Egyesület
Szerző: Groskáné Piránszki Irén
Ár: 0 Ft


A kiadvány — 2003-tól — 2008.-ig - a proHáló hálózat belső fejlesztéseérdekében tett törekvéseket mutatja be. Elemezi azt a folyamatot, amelysorán a tagok az információs hálózat szintjéről eljutottak azegyüttműködési hálózatig. Az egyes szakaszokat a munka elemzésével,továbbá a fejlesztési folyamat során keletkezett dokumentumokkalmutatják be, remélve, hogy így a tanulságok gyakorlati alkalmazása iskönnyebb lesz. A proHáló tevékenységét a tagjai hitelesítik helyiszolgáltató és fejlesztő tevékenységükkel. A hálózati együttműködésformáinak, és módszereinek abban van meghatározó szerepe, hogy tagjaitsegíti, bátorítja, új ismeretekkel és kapcsolatokkal gazdagítja. Hogyez hogyan sikerült, milyen módszereket és formákat alkalmaztak, errőlszól a kiadvány. A proHáló hálózat szerkesztésében és kiadásában eddigkét kiadvány jelent meg. A cél az volt, hogy időről időre egy kicsitmegállva összegezzék az elért eredményeiket és megosszáktapasztalataikat a nonprofit szervezetek széles körével. A kiadvány aproHáló tagszervezeteinél szerezhető be, akiknek elérhetősége www.prohalo.hu portálon megtalálható.