Események
Esemény
Neked MUNKA, nekem ÁLOM!
MÁR
20


339

Esemény időpontja: 2018. március 20.
Jelentkezési határidő: 2018. január 15.

A Salva Vita Alapítvány fogyatékos emberek jelentkezését várja a 2018-ban megrendezésre kerülő, országos hatókörű Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programjára.

2018. március 20-23-a között ismét megrendezésre kerül az országos Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Nap Budapesten és minden magyar megyében. E napok lehetőséget adnak fogyatékos emberek és munkáltatók kötetlen találkozására egy nyílt nap keretében. A program célja nem a munkaközvetítés, hanem lehetőség nyújtása személyes találkozásra, egymás megismerése és kölcsönös tapasztalatszerzésre.

A program általános célja így a munkáltatók figyelmének felhívása a fogyatékos álláskeresőkre, és a fogyatékos emberek munkaálmának megvalósítása egy napra.

E speciális napon a programban részt vevő fogyatékos emberek eltölthetnek egy napot egy számukra érdekes, általuk választott munkahelyen, munkakörben, egy napra kipróbálhatják álmaik munkáját. A munkáltatók a jelentkező fogyatékos emberek igényei, ötletei, álmai alapján kerülnek megkeresésre, így garantálva, hogy mindenki olyan munkahelyre jusson el, ami őt igazán érdekli, ami az ő álommunkahelye. A programba bekapcsolódó munkáltatónál egy házigazda fogadja a fogyatékos résztvevőt, az ő munkanapját követheti nyomon a jelentkező, emellett a fogyatékos résztvevők napját felkészített kísérők is segítik.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet pár egyszerű kérdés megválaszolásával és az on-line jelentkezési lap elküldésével:

http://nekedmunka.hu/mint-munkavallalo-2/

Jelentkezési határidő: 2018. január 15.

A programra bármely fogyatékossággal rendelkező, akár álláskereső, akár dolgozó nagykorú fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű ember jelentkezhet.

A program országos hatókörű, 2018-ban az ország területén várhatóan több mint 200 fogyatékos ember vehet részt a programban.

További információ a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programról:

http://nekedmunka.hu/
biro.veronika@salvavita.hu
nekedmunka@salvavita.hu

A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja.
Törvénytár
2011. évi CLXXV. törvény
Törvénytár
2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv)
Kiadvány
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított kiadvány a civil szervezetek számára kívánja megkönnyíteni azt a jogszabályi átállást, mely az egyesülési jogról, a köz ...
Törvénytár
350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet
Kiadvány
Az Ifjúsági Munkások Szakmai Módszertani Egyesülete megjelentette az Ifjúsági munka fogalomtára című kiadványát.
Címkék