CivilTech
Események
Esemény
Mosonmagyaróvári Kistérségi Információs Nap
MÁR
13


2624

Esemény időpontja: 2014. március 13.
Jelentkezési határidő: 2014. március 13.
Helyszín: Polgármesteri Hivatal

március 13-án

A United Way Kisalföld Alapítvány által működtetett Győr-Moson-Sopron megyei Civil Információs Centrum a civil szervezetének képviselőinek és tagjainak tart információs napot március 13-án, 16 órától.

Az Információs Nap témái között szerepel a jogi, közhasznúsági kötelezettségek 2014. május 31-ig, az SZJA 1 % változó jogszabállyal kapcsolatos tudnivalók, a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) 2013. évi pályázatainak elszámolása valamint egyéb, civileket érintő aktuális kérdésekkel is foglalkoznak majd.

Az előadást Sényi Katalin, a Győr-Moson-Sopron megyei Civil Információs Centrum szakmai vezetője és Rácz Diána Katalin, projektmenedzser tartják.

Az információs napra jelentkezni az információs cetrum elérhetőségein lehet, március 13-ig, 11óráig. (Győr, Otthon u. 2. Tel./Fax:06-96/311-031)

forrás: infomovar.hu
Kiadvány
Nyilvánossá váltak a kutatással és innovációval foglalkozó európai alapítványok feltérképezését célzó, 29 európai országot felölelő EUFORI projekt eredményei. A magyarországi ...
Kiadvány
Kiadvány
Tavaly a magyar lakosság harmada végzett aktívan önkéntes tevékenységet...
Kiadvány
A nonprofit szervezetek 2012-es adatait bemutató statisztikai adattár tartalmát és szerkezetét tekintve egyaránt beleillik abba a kiadványsorozatba, amelynek segítségével a KS ...
Kiadvány
Címkék