Betekintünk az adománygyűjtés hazai irányaiba, gyakorlataiba, megvizsgáljuk a kommunikáció szerepét az adománygyűjtésben, mérlegre tesszük a hírességek szerepét és sikerfaktorát a jótékonysági kampányokban! Megnézzük, mire jó a crowdfunding, s mik a hazai tapasztalatok vele kapcsolatban!

Ráadásként nemzetközi workshop és tapasztalatcsere azon érdeklődők számára, akik szívesen bekapcsolódnának angol nyelven zajló alprogramunkba is!

A Konferenciát követően részvételi lehetőség csoportos tanácsadáson: adománygyűjtési alapok, kommunikáció vagy közösségi adománygyűjtés témakörben!

NE MARADJON LE! ISMERJE MEG ÖN IS SZAKÉRTŐINKET, TANÁCSADÓINKAT, ÉS LEGYEN KÉPBEN AZ ADOMÁNYGYŰJTÉSBEN!

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/N8thEo8MNz8xnZz62

Határidő: 2016. október 07.

Részletek hamarosan! Kövesse Facebook oldalunkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Helyszín: Premier KultCafé, Budapest IX. Üllői út 2-4. (Bejárat a Baross utca 1. szám felől is)

Program

Délelőtti program

Utazás az online adománygyűjtés körül
Nemzetközi tapasztalatcsere visegrádi országok és további EU-s államokból érkező civilszervezeti szakemberekkel, és fundraising szakértőkkel. Fókuszban az online eszközök. Mik a lehetőségei a civileknek az online térben? Vendégeink: ikosom - Institut für Kommunikation in sozialen Medien, Good Network Fundation (Fundacja Dobra Sieć), és a Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Délután program

Kérni tudni kell? – Az adományozás és a kommunikáció viszonya a szervezet életében
A beszélgetésben részt vesz: Óvári András - Vigyél Haza! Alapítvány, Jacsó Annamária – Jézus Társasága Alapítvány, Tóth Kata - Bátor Tábor Alapítvány, Civil Díj 2016 Legjobb Admánygyűjtés kategória nyertes, Kebiche Nabila - Greenpeace

Nem ér a nevem! Vagy mégis? – Hírességek helye és szerepe a jótékonysági kampányokban, az adománygyűjtésben
A beszélgetésben részt vesz: Winkler Róbert – TotalCar, Szűcs Alexandra – Magyar Rett Szindróma Alapítvány, Hajós András - zeneszerző, Kovács Anita - Magyar Hospice Alapítvány, Dobó Kata - színművésznő

Sok kicsi sokra megy, avagy a közösségi adománygyűjtés és a közösségi finanszírozás rejtelmei
A beszélgetésben részt vesz: Márton Gábor – Motiváció Műhely, Molnár Attila – PET Kalózok, Breitner Péter - Van Esély, és a MagikMe csapat egy képviselője.

NIOK Live! – Csoportos tanácsadás a NIOK szakértőivel három témában: az adománygyűjtés alapjai, közösségi adománygyűjtés, és kommunikáció.